Donderdag 8 september Cabarestafette Kleine Komedie Amsterdam
DELEN

8, 9 en 10 september Cabarestafette in De Kleine Komedie

Van donderdag 8 t/m zaterdag 10 is de Cabarestafette in de Kleine Komedie in Amsterdam te zien. De verrassendste talenten, de nieuwste sensaties, de grootste beloften.

Je kunt je haast niet voorstellen dat er nog meer talent in het cabaret bestaat, met al dat talent dat er al is, maar toch, maar toch… Jong, nieuw, fris talent en zeer zeker de moeite waard.  Dolf Jansen

Nieuwe lichting Cabaratiers

Tssschj… Daar gaat weer een blik open. Een handzame portie nieuwe cabaretiers. Vers van het land. De Cabarestafette heeft al decennialang een vertrouwde receptuur: de verrassendste talenten, de nieuwste sensaties, de grootste beloften. En dat in drie smakelijke gangen verspreid over een hele avond.

Vrijwel alle cabaretnamen die dit seizoen in De Kleine Komedie staan hebben hun eerste theatrale schreden gezet in de Cabarestafette. Soms nog wat onrijp, hier en daar nog niet goed doorgegaard, maar vaak verrassend en meestal erg lekker. De gerechten zitten vol harde stukjes, hebben een pittige inhoud en kunnen sporen bevatten van vrolijke noten. Dit alles wordt opgediend op een prettig presentatieschaaltje, op een bedje van Pica DJ. Proef de toekomst.

Laat je verrassen. Meer informatie en kaarten op Kleine Komedie.