'De 12 van Oldenheim' vanaf april 2018 op RTL 4 te zien
DELEN

‘De 12 van Oldenheim’ vanaf april 2018 te zien op RTL 4

De serie De 12 van Oldenheim wordt vanaf 1 april uitgezonden op RTL 4. Onder andere Eric van Sauers speelt een rol in de spannende thrillerserie.

De 12 van Oldenheim

De schrik slaat de dorpsbewoners om het hart wanneer de inwoners van het oer-Hollandse dorp Oldenheim geconfronteerd worden met een reeks mysterieuze verdwijningen. Het wantrouwen in de traditioneel zo hechte gemeenschap groeit, terwijl de tragedie in het dorp grootse vormen aanneemt.

Cast

De flinke cast bestaat uit: Noortje Herlaar, Nasrdin Dchar, Fedja van Huêt, Richard Groenendijk, Gaite Jansen, Guy Clemens, Saskia Temmink, Michiel Nooter, Aus Greidanus sr., Reinout Bussemaker, Cas Jansen, Eric van Sauers, Kees Boot, Olga Zuiderhoek, Rifka Lodeizen, Bahareh Borzuee, Roos Wiltink, Ko Zandvliet, Thor Braun en Ellis van den Brink. Eric van Sauers speelt de rol van Wout.

Videoland

De serie was dit jaar in mei al te zien op televisie en te bekijken op Videoland. Vanaf 1 april 2018 wordt de serie dus uitgezonden op RTL 4 om 21.30 uur.

De lief en leed tour

Eric van Sauers is in de tussentijd in de theaters te bewonderen. Hij gaat door heel Nederland met zijn achtste one-man-show De lief en leed tour.