Eric van Sauers en Mike Boddé bij Comedy @ De ArenA - Bunker Theaterzaken
DELEN

Eric van Sauers en Mike Boddé bij Comedy @ De ArenA

Volgens Stand-Upper Howard Komproe komt comedy het beste tot z’n recht in een intieme setting. Op 30 juni speelt hij samen met Eric van Sauers, Mike Boddé en Sanne Wallis de Vries de voorstelling Comedy @ De ArenA in Amsterdam ArenA voor slechts 500 man.

Comedy @ de ArenA

Comedy komt het best tot z’n recht in een intieme setting. Als het té groot wordt, schiet het z’n doel voorbij en neigt het meer entertainment te worden“, aldus Howard Komproe. Samen met collega cabaretiers Eric van Sauers, Mike Boddé en Sanne Wallis de Vries speelt hij niet in een theater, maar in het levensgrote Amsterdam ArenA met de voorstelling Comedy@ de ArenA. Kaarten zijn vanaf vandaag in de verkoop op ticketmaster.nl. Kijk hier voor meer informatie over deze voorstelling.

Eric van Sauers

Eric zien we zowel in het theater als op de beeldbuis. Met rollen in series als Smeris, Bureau Kruislaan en Pleidooi, heeft hij zijn talent voor acteren bewezen. Maar ook op de planken is Eric niet weg te denken. Zo heeft hij zowel de Jury-als de publieksprijs gewonnen bij Cameretten en was zijn voorstelling Ridder genomineerd voor de Poelifinario.
Dit seizoen tourt Eric van Sauers t/m 29 april met zijn 9de voorstelling De Lief en Leed Tour in theaters door heel Nederland. Kijk hier voor alle data en locaties.

Mike Boddé

Mike is van vele markten thuis. Een geschoold en zeer veelzijdig pianist/componist, onder meer als sidekick in het klassieke NPO2-programma Podium Witteman. Met Thomas van Luyn vormde hij een vruchtbaar duo, dat op podia en televisie (Kopspijkers, De Mike & Thomas Show) muziek en taal naar hun hand zetten. Ook heeft Mike een aantal boeken geschreven, zoals PIL en zijn laatste boek Zupheul, Febbo, Kleine Grakjesbembaaf, kortweg Jan. Verhalen uit zijn laatste boek vertelt hij in huidige theatervoorstelling De Geurige Man. Kijk hier voor speeldata en locaties.

Howard Komproe

Howard is een van de pioneers op het gebied van Stand-up Comedy in Nederland. Begin jaren ’90 trad hij al op in het club en partycircuit. Later sloot hij zich aan bij Comedytrain, het toonaangevende collectief in dit genre. Inmiddels zette Howard projecten als de LULverhalen, PADOEM-PATSSS en de onliner show op. Ook maakt hij samen met Roué Verveer, Murth Mossel en Jandino, deel uit van Caribbean Combo. Comedy @ de ArenA is zijn nieuwste project.