De Partizanen ook komend seizoen huiscabaretiers DWDD - Bunker Theaterzaken
DELEN

De Partizanen ook komend seizoen huiscabaretiers DWDD

Goed nieuws voor De Partizanen! Op 13 januari 2017 werden ze uitgeroepen tot huiscabaretiers van DWDD. Inmiddels is duidelijk dat Thomas Gast en Merijn Scholten ook aankomend seizoen de week op geheel eigen wijze mogen afsluiten!

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door wordt elke werkdag om 19:00 uur live uitgezonden op NPO1. De talkshow van de VARA, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk, zit vol nieuws, opinie, kunst en cultuur.

De Partizanen sluiten iedere vrijdag de week af met De Weekdesk. Ze volgen daarmee o.a. Soundos el Ahmadi, Peter Pannekoek, Pieter Derks en Martijn Koning op, die ook enige tijd actief waren als huiscabaretiers in DWDD.

Sinds hun debuut bij De Wereld Draait Door zijn er al diverse onderwerpen aan bod gekomen, waaronder maatregelen voor stemmende jongeren, Donald Trump, het jaar van de normale man en de heftige ziekte HGV: De Partizanen bij DWDD.

3 februari 2017 – Maatregelen voor stemmende jongeren (unboxing)

24 maart 2017 – Libris Twitteratuurprijs

DWDD Kleedkamervraag: Hoe goed kennen De Partizanen elkaar?


De Partizanen
Merijn Scholten en Thomas Gast leerden elkaar in kennen bij Comedytrain. Ze besloten in 2012 hun krachten te bundelen als cabaretduo: De Partizanen. Drie maanden later wonnen zij de jury- en publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival en in 2015 werd hun debuutprogramma ‘De Partizanen’ bekroond met de Neerlands Hoop, de cabaretprijs voor de meest veelbelovende nieuwkomers.

Komend seizoen gaan zij met hun voorstelling Welkom in Partizanië in reprise en spelen ze in december een speciale kersteditie: Kerst in Partizanië.

.