Katinka Polderman op dinsdag 15 augustus te gast bij Nooit Meer Slapen
DELEN

Katinka Polderman op 15 augustus bij Nooit Meer Slapen

Op dinsdagavond 15 augustus is Katinka Polderman te horen op Radio 1. Ze is te gast in het late night cultuurprogramma Nooit Meer Slapen. Blijf deze avond dus nog even wakker voor het eerste uur, want tussen middernacht en 01:00 uur gaat presentator Pieter van der Wielen in gesprek met Katinka.

 

Nooit Meer Slapen
Het cultuurprogramma Nooit Meer Slapen wordt iedere werkdag tussen middernacht en 02:00 uur uitgezonden op Radio 1. In het eerste uur vindt er een lang studiogesprek plaats. Op dinsdag 15 augustus zal Katinka Polderman hier te gast zijn.

Katinka Polderman
Droogkloot Katinka Polderdman speelt nu al haar vijfde voorstelling vol vrolijk cynisme, subtiele lompheid, rake observaties en doortimmerde liedjes. En daar gaat ze ook het komende seizoen nog even mee door.  Vanaf 13 september tourt ze verder langs de Nederlandse Theaters met haar voorstelling Polderman tiert Welig.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen is bijna overal gestart. Ook voor de reprise van Polderman tiert Welig zijn er weer kaarten te bemachtigen. Let op! Koop kaarten altijd via het theater zelf. Volledige speelschema van Polderman tiert Welig.