Katinka Polderman met Polderman tiert Welig in België - Bunker Theaterzaken
DELEN

Katinka Polderman met Polderman tiert Welig in België

Komend seizoen speelt Katinka Polderman niet alleen in Nederland. Van 18 januari t/m 3 maart 2018 speelt ze met haar voorstelling Polderman tiert Welig ook in België!

Tourdata België

Katinka is komend seizoen in België te zien in:

Do       18/1     Stadsschouwburg Mechelen
Vrij       19/1     Ter Dilft Bornem
Do       25/1     Kuub Turnhout
Vrij       26/1     30CC Minnepoort Leuven
Za        27/1     Arca Gent
Do       01/2     De Boggaard Sint Truiden
Vrij       02/2     De Fabriek Sint Lievens Houtem
Za        03/2     De Kimpel Bilzen
Do       08/2     Schaliken Herentals
Vrij       09/2     Arenberg Antwerpen
Za        10/2     Casino Koksijde
Vrij       23/2     Belgica Dendermonde
Za        24/2     De Ploter Ternat
Za        03/3     De Wouver Ravels

Katinka Polderman

Katinka Polderman staat bekend om haar vrolijk cynisme, subtiele lompheid en hilarische onliners. Met liederen als Erge dingen vind ik ook heel erg,  Dan kijk ik naar mijn Saldo  en Ode aan Nick & Simon  toont ze gaar gevoel voor taal  en rake observaties.

Katinka tourt met haar vijfde voorstelling Polderman tiert Welig t/m 24 maart 2018 in theaters door heel Nederland.

De pers over Polderman tiert Welig:

Telegraaf (****)
“Katinka beschikt nog altijd over de haar zo kenmerkende onderkoelde humor. Haar liedjes blijven haar sterkste troef. Polderman tiert welig is een prettig allegaartje geworden, waar het fijn toeven is. Katinka Polderman is ook mét kind nog steeds erg leuk.”

NRC (***)
“De Kaandorpsiaanse air van opgewekte chaos waarmee Polderman deze kolderieke showconstructie uitvoert, geeft de liedjes de kans om te schitteren.
Die liedjes staan centraal en Polderman prijst hun grote variatie in onderwerp aan: van moederschap tot jihadisme. (…) De 35-jarige heeft bewezen tot de besten in het liedjesvak te horen en ze schreef dan ook weer lenig verwoorde songs.“

 Theaterkrant.nl (****)
“Het is een optelsom: haar lijzig Zeeuwse tongval, haar presentatie uit de losse pols, de oubollige vorm van het bingo-avondje, de ietwat lompe kledingkeus, het grofbesnaarde, de terloopse gortdroge humor en zelfspot en puik geschreven liedteksten. (…) Haar teksten zitten altijd geheid goed in elkaar. Vol originele gedachtes, vuile grappen, spot en grappige schaamteloosheid. Het is Polderman ten voeten uit: met een pesterig lachje en laarzen vol Zeeuwse zuigende klei over je schoongeboende keukenvloer banjeren.”