Patrick Laureij wegens succes bijgeboekt! - Bunker Theaterzaken
DELEN

Patrick Laureij wegens succes bijgeboekt!

Na zijn bezoek bij De Wereld Draait Door op 22 maart was de theatertour Dekking Hoog van Patrick Laureij vrijwel direct uitverkocht. Als gevolg daarvan ontstonden er wachtlijsten bij een aantal theaters en hebben we besloten de voorstelling van Patrick in een aantal theaters naar de grote zaal te verplaatsen en zelfs bij te boeken!

Weer kaarten beschikbaar!

Voor de voorstelling op 8 april in Theater De Kampanje in Den Helder zijn weer kaarten beschikbaar en ook de voorstelling op 15 april in Schouwburg Het Park in Hoorn is naar de grote zaal verplaatst.

Aangezien de voorstelling van 19 april in het oude Luxor Theater direct na DWDD was uitverkocht, zijn er daar maar liefst 2 (!) extra voorstellingen bijgeboekt; op 17 en 18 april. De voorstelling van 18 april is inmiddels ook uitverkocht.

Carré en Ziggo Dome

De Rotterdamse comedian Patrick Laureij speelde vrijdag 24 maart een succesvolle late-night voorstelling in het Koninklijk Theater Carré, direct na de voorstelling VANKWAADTOTERGER van Theo Maassen. Patrick is op 24, 27 en 31 mei ook te zien als voorprogramma van Anouk in de Ziggodome. Deze concerten zijn inmiddels uitverkocht.

Kijk hier het fragment met Patrick bij DWDD terug.

Patrick speelt zijn voorstelling Dekking Hoog t/m 19 april in theaters. Kijk hier voor de volledige speellijst.

De pers over Dekking Hoog;

Volkskrant: Patrick Laureij blijkt een gozer die de lach aan zijn Rotterdamse kont heeft hangen
“Hier staat een fijnbesnaarde stand-upcomedian met originele invalshoeken. Deze gozer heeft de lach aan zijn Rotterdamse kont hangen. Hij veroorzaakt hilariteit met verhalen over afkoelen in de HEMA, blozen in de klas en een roos kopen voor je vriendin. Het contrast tussen stoer en gevoelig wordt gretig uitgespeeld. (…) Het is geraffineerde comedy en ontroering ineen.”

Parool: Ontmand door thee met muffins
“Dit debuutprogramma is een mozaïek van waarnemingen en gedachten zoals je het niet vaak ziet. Heel geestig is de scène waarin zijn vriendin thee en muffins koopt als ze naar de film gaan. Hij voelt zich direct ontmand. Laureij is een stoere gozer die zijn ongemakkelijke verhouding tot zachtheid en gevoelens graag uitbuit.”

NRC: Komische hyperbolen en de logica van de man van de straat
“Laureij weet zijn verhalen schilderachtig op te dissen, met komische hyperbolen en de logica van iemand die op straat heeft geleerd te overleven. De onderdrukte agressie die daar doorheen schemert, schept spanning. Maar hij is ook bedreven in een iets onschuldiger soort kolder. Over de kranten die elke dag een nieuw nummer vol nieuwe lesstof bij hun abonnees laten bezorgen: ‘Niet te doen, man!’ (…) Dit is een programma als kennismaking met een nieuw talent. “

Telegraaf: Ruwe diamant van de stoep
“Aandoenlijk is Laureij wanneer hij vertelt hoe ongemakkelijk hij zich op school voelde als hij erop betrapt werd weer eens niet op te letten. Hij laveert voortdurend tussen harde en zijn meer kwetsbare kant. Deze comedian is een ruwe diamant waar je zeker niet teveel de scherpe randjes van moet wegslijpen. Want Laureij moet vooral zijn authentieke zelf blijven en zijn verfrissende geluid laten horen.”