Tweede seizoen Celebrity Stand-Up met Martijn Koning - Bunker Theaterzaken
DELEN

Tweede seizoen Celebrity Stand-Up met Martijn Koning

Vanaf 1 juni start het tweede seizoen van Comedy Central Celebrity Stand-Up gepresenteerd door .. Martijn Koning.

Na het succes van het eerste seizoen, start op 1 juni het tweede seizoen met bekende Nederlanders als modeontwerper Olcay Gulsen, radio-dj Giel Beelen, zanger Brace, boerin Bertie, ex-profvoetballer/rapper Royston Drenthe, zanger Gene Thomas en presentator Manuel Venderbos. Martijn Koning keert dit tweede seizoen terug als presentator en staat de kandidaten bij achter de schermen.

Celebrity Stand-Up is elke donderdag om 22:00 uur te zien op Comedy Central.

Celebrity Stand-Up

Niet de doorgewinterde stand-up comedians staan op het podium, maar twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen. In het eerste seizoen hebben Roxeanne Hazes, Glenn Helder, Annemieke Schollaardt, musicalster Anouk Maas, Patty Brard, Otto-Jan Ham, Ferry Doedens, Tofik Dibi, Jelka van Houten, Tony Star, Christophe Haddad en Frank Evenblij  het vak van comedian geproefd.

Kijk hier het fragment met Martijn Koning, Glenn Helder en Anouk Maas over Celebrity Stand-Up bij Pauw terug.

Martijn Koning

Met een snelle start bij Comedytrain heeft stand-up comedian Martijn Koning zijn stempel gezet. Rauw, brutaal, absurd en hilarisch sleept hij het publiek door zijn ideeën, hersenspinsels en gedachtekronkels. Naast zijn eindejaarconference Sint&Nieuw en zijn rol als teamcaptain bij het satirische tv-programma Dit Was Het Nieuws staat hij op dit moment op de planken met zijn voorstelling Koning van de Lach. Met deze voorstelling tourt hij t/m 1 juni door heel Nederland.

Kijk hier voor alle tourdata en locaties.

De pers over ‘Koning van de Lach’:

Volkskrant (****)

“Koning is een komiek waar de fabrikant van ritalin rijk van kan worden. Zo dendert hij van links naar rechts, van achter naar voren. Toch komt hij een aantal keren terug op het probleem dat tegenwoordig zo ontzettend veel mensen in de slachtofferrol kruipen, zo veel zelfs dat er te weinig daders zijn. Het publiek is na anderhalf uur net zo bekaf als de komiek. Maar wel heel voldaan.”

Parool (****)

“Er staat ook een andere comedian op het podium. Energieker, scherper, hongeriger. Dat merk je vooral tijdens zijn heerlijke interactie met de zaal, die bijna elke keer tot een goedgeplaatste opmerking leidt. “Er zijn zo veel slachtoffers dat we niet genoeg daders hebben.” Martijn Konings zet de toon voor zijn beste voorstelling tot nu toe al snel. Een rode lijn? Hij doet daar verder weinig mee, maar dat maakt helemaal niet uit. Zijn enige doel is de zaal te laten lachen. Daar slaagt hij dit keer uitstekend in.”

Theaterkrant.nl (***)

“In ‘Koning van de Lach’ doet Martijn Koning zijn titel eer aan: in een losse stand-up setting presenteert hij een serie sterke grappen. (…)Energieke performance, sterke publieksinteractie en een aantal goede grappen, zoals een heerlijke klaagzang over tennis. Op die momenten laat Koning zien waar hij het beste in is: pretentieloos en bijzonder grappig cabaret over alledaagse onderwerpen.”