André Manuel speelt eerste try-outs DREEJKLEZOEW op Oerol
DELEN

André Manuel speelt eerste try-outs DREEJKLEZOEW op Oerol

Al een jaar of 10 komt André Manuel op Oerol op te schrijven en te spelen. Dit jaar speelde hij de eerste try-outs van zijn nieuwe voorstelling DREEJKLEZOEW.

Muziekcafé de Vijfpoort – met André Manuel op Oerol

Cultureel festival Oerol op Terschelling is meer dan alleen theater op locatie en op festivalterreinen. Ook in de kroegen zijn een hoop optredens te zien. André Manuel speelt al een aantal jaar in Muziekcafé de Vijfpoort. Een week geleden begon hij met schrijven voor zijn nieuwe voorstelling. DREEJKLEZOEW begint langzaam vorm te krijgen. Omrop Fryslân maakte een reportage over zijn bezoek op Terschelling.

DREEJKLEZOEW

In zijn 16e solovoorstelling duikt André Manuel in de gitzwarte en toch ook meer dan dartele geest van DREEJKLEZOEW, de even geliefde als verguisde mythische Twentse clown die al sinds de ontdekking van de hemel door de Nedersaksische geschiedenis dendert als Herman Finkers on speed. DREEJKLEZOEW is een politiek incorrecte hork, een mensonvriendelijke sater, de Kaffer der Lage Landen, een duivelskind. Een buitengewoon onfatsoenlijk mens. DREEJKLEZOEW is actueel, pijnlijk relevant, inhoudelijk en uiterst geestig.

Speellijst

DREEJKLEZOEW is vanaf oktober te zien in het theater. De kaartverkoop is bij bijna alle theaters begonnen dus haal je kaarten nu!