Erik van Muiswinkel is te gast in Nooit Meer Slapen op NPO1
DELEN

Erik van Muiswinkel is te gast in Nooit Meer Slapen

Erik van Muiswinkel is te gast in Nooit Meer Slapen op NPO Radio 1. Hij is op 1 mei te horen in het tweede uur als Open Kaart gast in het VPRO-radioprogamma.

Open Kaart met Erik van Muiswinkel
In de rubriek Open Kaart bepaalt de gast zelf welke vragen er worden gesteld. Erik van Muiswinkel is te gast in Nooit Meer Slapen als Open Kaart gast. Hij trekt kaarten waarop prikkelende en persoonlijke vragen over leven en werk staan. Er is slechts één voorwaarde: hij moet eerlijk antwoord geven.

Nooit meer slapen op NPO Radio 1
Ook historicus en journalist Rutger Bregman en filmregisseur Remy van Heugten schuiven aan. Het programma wordt gepresenteerd door Pieter van der Wielen. Nooit meer slapen is iedere werkdag te horen tussen 00.00 uur en 02.00 uur op NPO Radio 1.

De Oplossing
Erik van Muiswinkel staat met zijn nieuwe voorstelling De Oplossing in de theaters. In De Oplossing probeert Erik van Muiswinkel de ramen en deuren van zijn leven open te gooien. Maar lukt hem dat ook? Honderd minuten lang is hij afwisselend vader, kleuter, puber, ouwe lul, alfaman, betadromer, meester en discipel, in een stroom van enerverende en hilarische verhalen. Ga naar de voorstellingspagina voor zijn volledige speelschema.