Kaartjes voor Echt Gebeurd Gala in De Kleine Komedie nu te koop
DELEN

Kaartjes voor Echt Gebeurd Gala in De Kleine Komedie nu te koop

Op 20 januari is de derde editie van het Echt Gebeurd Gala. Het thema van de avond is misschien wel de meest ongemakkelijke groep van Nederland: tieners.

De ene seconde ongenaakbaar cool, de andere een zielig hoopje hormonen, snel verveeld maar nooit saai. De jaren van puistjes, beugels en ander gedoe maar ook van vrijheid, verlangens en dromen. Verhalen over tienertours, de eerste grote liefde en alle andere vormen van ongemak die je hebt proberen te vergeten.

Echt Gebeurd

Bij Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over wat ze zelf hebben meegemaakt. Sommige verhalen zijn later terug te luisteren op de Echt Gebeurd Podcast. Het idee voor Echt Gebeurd is geïnspireerd op het Amerikaanse ‘The Moth’, maar anders dan bij The Moth leest er bij Echt Gebeurd ook elke maand iemand voor uit zijn of haar puberdagboek.

Echt Gebeurd - Micha Wertheim en Paulien Cornelisse

Echt Gebeurd is iedere 3e zondag van de maand in theatercafé Toomler en is een initiatief van Micha Wertheim en Paulien Cornelisse.

Kaartjes

Kaartjes voor het Echt Gebeurd Gala in De Kleine Komedie zijn tot half november uitsluitend te koop via deze link. Daarna zijn kaartjes ook direct via De Kleine Komedie te koop.

De illustratie is gemaakt door Marie Anne Soyez.