Bunker Theaterzaken slaat op de trom voor komst Kasper van der Laan
DELEN

Kasper van der Laan bij Bunker Theaterzaken

Bunker Theaterzaken slaat op de trom voor Kasper van der Laan! Met ingang van het nieuwe theaterseizoen zal Kasper door Bunker vertegenwoordigd worden.

Hersenspinsels

De publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival is een bijzonder type met fijne hersenspinsels, hij neemt je mee op route door zijn wereld en schijnt er net even ander lichtje op.

”Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare,
wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.” –
De Volkskrant

‘Ik maak cabaret omdat ik mensen graag laat lachen. Het liefst zo hard dat ze zich helemaal moeten overgeven en laten gaan. Ik maak cabaret omdat ik wil verwarren en opschudden.’

De jury van het Leids Cabaret Festival schreef over hem: “Hij heeft een heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert. Daarmee neemt hij ons mee naar een andere wereld. Zijn wereld!

Avondvullend

In 2015 werd Kasper lid van Comedytrain. In comedyclub Toomler ontwikkelde hij zich als stand-up comedian en inmiddels is hij een vaste waarde binnen het collectief. Kasper heeft de afgelopen maanden veel opgetreden met de Finalistentour van het Leids Cabaret Festival, en gaat zich vanaf najaar 2018 langzaam warmlopen richting zijn eerste avondvullende theaterprogramma.

“Kasper van der Laan is geniaal grappig. Wat hij doet is razend knap en
origineel en geëngageerd!”
 – Micha Wertheim

Seizoen 2018/2019

In het volgend theaterseizoen zal Kasper van der Laan in de theaters te zien zijn in de Cabarestafette, in dubbel-programma’s en uiteraard in Toomler.