Kasper van der Laan Comedytalent 2019
DELEN

Kasper van der Laan Comedytalent 2019

Kasper van der Laan is door de Volkskrant uitgeroepen tot comedytalent van 2019! Deze onderscheiding maakt dat hij op 21 januari extra te zien is in de Kleine Komedie, samen met Janneke de Bijl en Glodi Lugungu.

“Ik bén die persoon natuurlijk, die gedachtes zijn van mij. Ik haal er lol uit om ze aan te dikken. En dan hoop ik dat de mensen in de zaal een deukje in hun vaste denkpatroon oplopen.” – Kasper van der Laan

Eerste avondvullende programma
In 2015 werd Kasper van der Laan lid van Comedytrain. In comedyclub Toomler heeft hij zich ontwikkeld als stand-up comedian en inmiddels is hij een vaste waarde binnen het collectief. Hij is veel te zien in Comedyclub Toomler in Amsterdam.

“Nooit meer normaal je billen kunnen afvegen, je wordt bedankt Kasper” zei de jury van het Leids Cabaret Festival 2018, die lovend was over zijn “heel eigen logica die hij tot absurde proporties doorvoert”

In 2018 won hij publieksprijs de van het Leids Cabaret Festival. Minder dan één jaar later is hij benoemd tot Comedytalent 2019 en werkt stap voor stap toe naar zijn eerste avondvullende show.


“Voor mij werkt het idee dat je gewoontes moet aannemen om in kleine stapjes iets te bereiken. Stand-up is toevallig precies dat: het heeft geen zin om meteen groot succes na te streven, je moet steeds opnieuw dat podium op gaan om telkens ietsje beter te worden.” – Kasper van der Laan

In het voorjaar van 2019 zullen de try-outs beginnen van zijn eerste avondvullende show.