Lange rijen voor Lebbis, Kasper van der Laan en Patrick Laureij op Lowlands 2018
DELEN

Lange rijen voor Lebbis, Kasper van der Laan en Patrick Laureij op Lowlands 2018

Lebbis, Kasper van der Laan en Patrick Laureij zorgden voor lange rijen tijdens Lowlands afgelopen weekend. Een voorproefje op het nieuwe seizoen.

Lebbis

Lebbis stond op vrijdagavond in de Juliet. Hij speelde daar zijn programma De Bovengrens. Want wanneer bereiken we De Bovengrens? We eten te veel met z’n allen. Er is teveel veiligheid. Alles voor elkaar hebben en er dan achter komen dat dat saai is. De koning van de tirade gemist op Lowlands? De voorstelling gaat dit seizoen in reprise en is t/m december te zien in Nederland én België.

Lebbis - Lowlands 2018 - Fotograaf: Martin Oudshoorn

Kasper van der Laan

De publiekswinnaar van het Leids Cabaret Festival 2018 stond maar liefst twee keer op het podium. Solo in Sexyland en met zijn collega’s van Comedytrain in de Juliet. Komend seizoen is Kasper te zien als een van de aanstormende talenten tijdens de Cabarestafette. Op onze website kun je zien wanneer Kasper te zien is bij de Cabarestafette.

Patrick Laureij

Zo snel als zijn kaarten de deur uit gingen, zo snel zat de Juliet vol zondagavond. Patrick zit midden in de try-outs van zijn nieuwe programma Nederlands Hoop. Bijna alle voorstellingen zijn uitverkocht. De première is 14 december in het oude Luxor Theater. Een thuiswedstrijd voor de Rotterdammer.