Lebbis en Kasper van der Laan trappen het seizoen af op de UITmarkt
DELEN

Lebbis en Kasper van der Laan trappen het seizoen af op de UITmarkt

Het weekend van 24 t/m 26 augustus is de start van het culturele seizoen met de UITmarkt. Lebbis en Kasper van der Laan geven een voorproefje.

UITmarkt 2018

Het is de 41e keer dat rond het Oosterdok en op het Marineterrein in Amsterdam het culturele seizoen wordt geopend. Drie dagen lang kun je zo’n driehonderd gratis optredens bezoeken. Van cabaret tot aan opera en van literatuur tot aan film.

Lebbis

Lebbis staat zaterdag om 21.00 uur in het OBA Theater. Hij speelt daar zijn programma De Bovengrens. Want wanneer bereiken we De Bovengrens? We eten te veel met z’n allen. Er is teveel veiligheid. Alles voor elkaar hebben en er dan achter komen dat dat saai is. De voorstelling gaat dit seizoen in reprise en is t/m december te zien in Nederland én België.

Kasper van der Laan

De publiekswinnaar van het Leids Cabaret Festival 2018 speelt om 18.00 uur in het OBA Theater. Komend seizoen is Kasper te zien als een van de aanstormende talenten tijdens de Cabarestafette. Op onze website kun je zien wanneer Kasper te zien is bij de Cabarestafette.