Martijn Koning roast bejaarden, Volendammers en woonwagenbewoners
DELEN

Martijn Koning roast bejaarden, Volendammers en woonwagenbewoners

Martijn Koning kan roasten als geen ander. Voor het programma Comedy Central Roasts, nam hij bejaarden, Volendammers en woonwagenkampers op de hak.

Roasten

Het is niet de eerste keer dat Martijn zich waagt aan een roast. Hij had de lachers op zijn hand tijdens de opening van de Noord/Zuidlijn. Iedere vrijdag luidde hij het weekend in bij Domien op 3FM met een column. Daar deelde hij zijn persoonlijke en bijzondere kijk op de wereld met alle hilarische gevolgen van dien.

Martijn Koning Comedy Central roast

Comedy Central Roasts

Martijn Koning, Soundos en Martijn Kardol roasten in het programma subculturen zoals gabbers, de motorclub, het Gooi en nog veel meer. Ze duiken onder in de subcultuur, stellen vragen, onderzoeken vooroordelen en bekijken hun nieuwe vrienden met een scherpe en open blik, om ze daarna op hun eigen hartelijke manier af te branden. De afleveringen werden afgelopen weken uitgezonden op Comedy Central. Gemist? Je kunt alle afleveringen terug te zien op het YouTube-kanaal van Comedy Central Nederland.

“Er horen harde grappen bij, maar die zal ik wat sneller uitspreken zodat ze het niet goed kunnen volgen.”Algemeen Dagblad

Koning van de dieren

Vanaf september staat hij in de Nederlandse theaters met Koning van de dieren. Verwacht veel snelheid. Veel grappen. Veel absurdisme. Veel Martijn Koning. En vooral veel dieren. De complete speellijst kun je vinden op onze website.