Micha Wertheim presenteert nieuw kinderboek: Familie Decibel
DELEN

Micha Wertheim presenteert nieuw kinderboek: Familie Decibel

Het is alweer het vierde prentenboek van de hand van Micha Wertheim; Familie Decibel. De illustraties zijn gemaakt door Christina Garcia Martin. Het boek wordt op 30 september feestelijk gepresenteerd in de OBA Oosterdok.

‘Woont in een Violoncelle, en dat bevalt ze wonder wel.’ Wat ze daar doen, en hoe ze er voor zorgen dat er muziek uit dat mooie instrument komt, wordt in het prentenboek verteld door de kleine Jacqueline Decibel. Van toonladders beklimmen tot noten eten, alles komt aan bod.

Boekpresentatie

Op zondag 30 september om 16.00 uur kun je gaan luisteren naar Micha Wertheim en cellisten van het Conservatorium van Amsterdam. Het boek is dan ook te koop en je kunt op de foto met een cello, een “celfie”. Toegangskaarten zijn te koop via de website van de OBA.

Cello Biennale Amsterdam

Het boek is gemaakt in opdracht van de Cello Biennale Amsterdam. Dat vindt plaats van 18 t/m 27 oktober 2018 in het Muziekgebouw aan ‘t IJ. Voor de Cello Biennale losbarst, is het eerst nog Kinderboekenweek van 3 t/m 14 oktober.

Vurenhout en Ebbenhout

Tijdens het festival speelt Micha ook de kindervoorstelling (4+) Vurenhout en Ebbenhout naar aanleiding van het boek. De voorstelling is twee keer te zien op zaterdag 20 oktober en nog een keer op dinsdag 23 oktober in het Muziekgebouw aan ‘t IJ.

Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid

Na een korte afwezigheid is Micha terug op het cabaretpodium met een nieuwe voorstelling. Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid is vanaf 15 september te zien in de theaters. Kijk voor de complete speellijst van Micha op de website van Het Micha Wertheim Genootschap.