Voorstelling 'Er wordt naar u geluisterd' van Wim Helsen op televisie
DELEN

Voorstelling ‘Er wordt naar u geluisterd’ van Wim Helsen op televisie

De voorstelling van Wim Helsen wordt op zondag 20 januari op televisie uitgezonden. Er wordt naar u geluisterd was twee jaar in het theater te zien.

“Helsen tilt de avond op door de tragische levens te schetsen van Guido en de begrafenismeneer. (…) Helsen wekt deze eenzame zielen subtiel tot leven, zonder oordeel, maar met een oneindig mededogen. Dat maakt zijn vijfde programma opnieuw tot een grootse theatergebeurtenis.” Elsevier (★★★★★)

Er wordt naar u geluisterd

Voor Er wordt naar u geluisterd legde de Vlaamse Wim Helsen zijn oor te luisteren bij uw binnenste. Hij luisterde naar uw eenzaamste gedachten, uw meest verborgen pijn en uw diepste angsten. Kent hij die dan? Ja hoor.

Prijzen

Wim Helsen won voor zijn eerste voorstelling de Neerlands Hoop, de cabaretprijs voor de meest veelbelovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief. Voor zijn derde (Het uur van de prutser) en vierde (Spijtig Spijtig Spijtig) voorstelling de Poelifinario. De Poelifinario is de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling in Nederland van het theaterseizoen. Er wordt naar u geluisterd is zijn vijfde voorstelling.

Er wordt naar u geluisterd is op zondagavond 20 januari om 22.15 uur te zien op NPO 3.