Win kaarten voor 'Beeldenstorm', de Oudejaars 2018, van Dolf Jansen
DELEN

Win kaarten voor ‘Beeldenstorm’, de Oudejaars 2018, van Dolf Jansen

Dolf Jansen speelt, zoals eigenlijk elk jaar, een Oudejaarsconference. 2018, ditmaal. De voorstelling heet Beeldenstorm en is nog t/m 31 december te zien.

 

Beeldenstorm

Omdat het jaar begon met felle discussies over standbeelden (straatnaambordjes, namen van scholen en tunnels, etc.) van Oudhollandse helden, die wellicht wat minder heldhaftig waren dan we zouden willen. Maar eigenlijk is Beeldenstorm vooral wat we elke dag, 24/7 aan beelden over ons heen krijgen, via social media, telefoonschermpjes en tweets van staatshoofd D. Trump.

Met Beeldenstorm geeft de hogesnelheidscabaretier een beeld van wie we zijn, waar we zijn, waar we heen gaan en of we een standbeeld verdienen. Met heel veel humor, poëzie en interactie met het publiek tot in de garderobe. Kijk voor de hele speellijst op de website van Dolf Jansen.

Kaarten winnen

Deze week was Dolf te gast bij Tijd voor Max. Daar vertelde hij hoe de voorstelling vanaf september al vorm krijgt en hoe hij nog iedere dag hardloopt. Je kunt kaarten winnen voor Beeldenstorm door te vertellen wat je grootste teleurstelling is van dit jaar. De origineelste reactie op de Facebookpagina van Tijd voor Max, wint.