Dolf Jansen treedt op met tolk voor doven en slechthorenden - Bunker Theaterzaken
DELEN

Dolf Jansen treedt op met tolk voor doven en slechthorenden

Dolf Jansen staat woensdag 30 oktober op de planken in Theater De Leest in Waalwijk. Deze keer staat hij niet alleen op het podium maar samen met een tolk voor doven en slechthorenden. Omdat Dolf zo snel praat neem hij waarschijnlijk twee tolken mee.

Theater met een Tolk
Het is voor Dolf de eerste keer dat hij met een gebarentolk zijn voorstelling speelt. De tolk die vanuit de zaal gezien links op het podium zal staan, zal de show vertalen naar gebarentaal. Dit is een initiatief van de stichting Theater met een Tolk. Deze stichting wil dove en horende mensen samen van podiumkunst laten genieten en benadert artiesten met de vraag of ze daar aan willen mee werken. Theater de Leest houdt bij deze voorstelling speciaal een aantal tickets beschikbaar voor doven en slechthorenden.

Dertigste Oudejaars
Ook dit jaar dendert Dolf weer door het jaar. En dat denderen, dat doet hij dit jaar alweer voor de dertigste keer. Tijd voor een feestje! Elk incident, elk detail, elke politieke leider die het nou nog niet door heeft, niks of niemand blijft gespaard.  Maar dit jaar net even anders, geen moraal, laat staan –isme, geen preek voor eigen of andermans parochie, maar zo goed als pure stand up comedy: heel veel grappen, poëzie die voorbij is voordat u doorheeft dat het rijmt, improvisatie tot aan de grenzen van het betamelijke. En dan nog wat meer grappen, tot ze op zijn, of u op bent uitroepteken.

Jij wilt dit dertigste feestje toch ook niet missen? Zijn volledige speellijst zie je hier.