Geweldig debuut voor Kasper van der Laan - Bunker Theaterzaken
DELEN

Geweldig debuut voor Kasper van der Laan

Kasper van der Laan is gisteren in première gegaan met zijn debuutvoorstelling 1 Kilo. Een geweldig debuut!

Vijf avonden speelt Kasper van der Laan zijn voorstelling in de De Kleine Komedie in Amsterdam. Alle vijf de avonden zit de zaal ramvol.

In 2018 won Kasper van der Laan de publieksprijs van het BNNVARA Leids Cabaret Festival, begin dit jaar werd hij uitgeroepen tot hét comedytalent van 2019 door de Volksrant en donderdag mocht hij in première met zijn avondvullende voorstelling 1 Kilo. Ron Rijghard volgde Kasper een jaar lang bij het maken van zijn debuutprogramma. Op de dag van de première werd het artikel gepubliceerd in NRC. “Kasper van der Laan is sensationeel grappig (en onbekend)”.

Kasper van der Laan 1 Kilo Fotografie: Anne van Zantwijk
Fotografie: Anne van Zantwijk


Recensies
Vrijdag druppelden de eerste recensies al binnen: “Uitstekend debuut van Kasper van der Laan als antiheld” prijkt boven de recensie van Het Parool. Het NRC beloont Kasper met vijf sterren en daar voegt het AD vandaag nog een vijfsterrenrecensie aan toe. Ook de Volkskrant, Dagblad van het Noorden en de Theaterkrant schrijven lovend over zijn voorstelling.

Kasper van der Laan fascineert oneindig in absurde show
– NRC ★★★★★

Kasper van der Laan is een natuurtalent. Kasper van der Laan, onthoud die naam. Belangrijker: ga hem zien!
– AD ★★★★★

De laag onder al die gekkigheid heeft Van der Laan slim en subtiel in zijn voorstelling aangebracht. Zo subtiel dat misschien niet voor iedereen zichtbaar wordt dat deze motivational speaker het vooral tegen zichzelf heeft als hij zelfhulpclichés uitkraamt, bijvoorbeeld dat je moedig en kwetsbaar moet zijn om meer zelfvertrouwen te krijgen. Dat je kunt bereiken wat je maar wilt, zolang je maar denkt in kleine stapjes. 
– De Volkskrant ★★★★

Hij grijpt het publiek van minuut één bij de kladden en laat het niet meer los. Hij dwingt de zaal om de hele avond scherp te blijven. Sterker nog, het publiek wordt een speelbal in zijn hand. Kasper van der Laan is bijna beangstigend goed.
Theaterkrant

De debuutshow 1 Kilo van Kasper van der Laan is een uitstekende show van een klassieke antiheld.
– Het Parool

Kasper van der Laan: Een nieuw, groot talent
– Dagblad van het Noorden ★★★★

Tournee 1 Kilo

Kasper van der Laan tourt tot en met 29 mei 2020 langs de Nederlandse Theaters met zijn debuutvoorstelling 1 Kilo. Bekijk alle data en theaters in zijn speellijst.

Let op! Koop je tickets altijd bij de kassa of via de website van het theater om er zeker van te zijn dat je een eerlijke prijs betaalt. De website van Bunker Theaterzaken en van Kasper van der Laan verwijzen altijd door de ticketlink van het betreffende theater. Meer informatie vindt u op www.weetwaarjekoopt.nl.