Glodi Lugungu in De Wereld Draait Door - Bunker Theaterzaken
DELEN

Glodi Lugungu in De Wereld Draait Door

Vrijdag was Glodi Lugungu te zien in de Wereld Draait Door.

De uitzending van vrijdagavond stond in het teken van Amateur Night at the Apollo. Zondag gaat op het IDFA een documentaire over het Apollo Theatre in New York in première. De studio is omgetoverd tot een heus ‘Apollo theatre’. Glodi Lugungu krijgt de kans om het publiek voor zich te winnen tijdens deze speciale editie van amateur night in de DWDD.

Apollo Theatre
Veel beroemdheden werden groot in het Apollo Theatre in New York. Van Billie Holiday en Aretha Franklin tot Stevie Wonder en James Brown. Legendarisch is ook de Amateur Night, waar onder andere Lauryn Hill en Dave Chapelle het extreem kritische publiek wisten te behagen.

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door wordt elke werkdag om 19:00 uur live uitgezonden vanuit het Cultuurpark Westergasfabriek op NPO1. De talkshow van de VARA, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk, zit vol nieuws, opinie, kunst en cultuur.

Bekijk het de speciale Amateur Night fragment in DWDD hier terug:

Theatertour
Glodi Lugungu is zelfverzekerd en ontwapenend, hij neemt je met zijn onverwachte opvattingen en hilarische verhalen altijd net even mee naar de andere kant van het verhaal. Glodi werkt dit seizoen aan zijn eerste avondvullend theaterprogramma: Ze bedoelen het goed. Wil jij Glodi in het theater zien? Bekijk hier zijn speellijst.