Is schilderen de zin van het leven? Lebbis geeft het antwoord - Bunker Theaterzaken
DELEN

Is schilderen de zin van het leven? Lebbis geeft het antwoord

42. Dat is, volgens The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy , het antwoord op de zin van het leven

Wat hebben Bob Ross en Lebbis gemeen? Is het the joy of painting, het verkondigen van de positieve boodschap of toch de krullenbos?
Lebbis heeft de overeenkomsten samengevat in een kort filmpje. Maak een minuutje vrij en ervaar.

De Ervaring
Volgens mij is het ‘iets meemaken’. Dat er iets gebeurt. En dan maar kijken hoe je erop reageert. En het toppunt van iets meemaken is ‘een ervaring’.
Dat je iets meemaakt en dat je het een paar jaar later nog weet. Eerste keer te veel gedronken. Die ene gitaar waar je altijd op speelt. Een verhaal wat je leest.
Ervaringen zijn scheerlijnen van je geest. Mooi gezegd he! Net als bij een De Waard tent. Hoe meer scheerlijnen hoe strakker hij staat. En hoe steviger hoe mooier. Nou. Dat doet een ervaring.
In De Bovengrens deel 1 heb ik gekeken waar we te ver gaan. Nog meer eten, meer reizen, meer series kijken. Meer. En het brengt ons weinig.

In De Ervaring ga ik kijken hoe we weer iets kunnen ervaren. Hoe we de scheerlijnen weer op spanning brengen.
Nou, als je dit allemaal gelooft ga je een topavond tegemoet! Tot snel!

Tournee De Ervaring

Lebbis tourt tot en met 9 mei 2020 langs de Nederlandse Theaters met De Ervaring. Bekijk alle data en theaters in zijn speellijst.

Let op! Koop je tickets altijd bij de kassa of via de website van het theater om er zeker van te zijn dat je een eerlijke prijs betaalt. De website van Bunker Theaterzaken verwijzen altijd door naar de ticketlink van het betreffende theater. Meer informatie vindt u op www.weetwaarjekoopt.nl.