Kasper van der Laan in De Slimste Mens - Bunker Theaterzaken
DELEN

Kasper van der Laan in De Slimste Mens

De slimste mens met Kasper van der Laan
Hij debuteert dit jaar met zijn avondvullende voorstelling 1 Kilo, hij is door de Volkskrant uitgeroepen tot het comedytalent van 2019 en gisteren mocht hij aanschuiven als de nieuwe uitdager in de tv-quiz De Slimste Mens. Kasper van der Laan daagt Comedy-collega Kees van Amstel en 3FM radio DJ Noortje Veldhuizen uit en dat doet hij met succes! Vanavond, woensdag 7 augustus, zal hij opnieuw te zien zijn in het programma.

Uitzending gemist
Heb je de eerste uitzending met Kasper van der Laan gemist? Geen probleem! Je kunt hem hier terugkijken.

Het programma
In het programma de slimste mens gaat het om kennis, algemene ontwikkeling en associatief denken. De tv-quiz wordt gepresenteerd door Philip Freriks. De jury bestaat uit de kritische Maarten van Rossem.

1 Kilo
In zijn debuutvoorstelling 1 Kilo legt Kasper van der laan graag uit waarom de dingen zijn zoals ze zijn en waarom we dingen doen zoals we ze doen. Hij is absurd, onvoorstelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op de wereld. Kasper is lid van de Comedytrain en werd de publiekswinnaar van het BNN Leids Cabaret Festival 2018. Begin dit jaar is hij door de Volkskrant uitgeroepen als het comedytalent van 2019.

Benieuwd hoe ver Kasper het schopt in De Slimste Mens? Kijk vanavond vanaf 20:25 uur op NPO2.