Katinka Polderman schrijft boekenbeursgeschenk en lanceert haar vernieuwde website - Bunker Theaterzaken
DELEN

Katinka Polderman schrijft boekenbeursgeschenk en lanceert haar vernieuwde website

Op 9 en 10 november 2019 staat de Pieterskerk in Leiden weer in het teken van het boek. Dan vindt de jaarlijkse Boekkunstbeurs plaats, georganiseerd door de Stichting Drukwerk in de Marge en de stichting Handboekbinden. Dit jaar heeft Katinka Polderman de eer om het geschenkje te schrijven.

Eerder werd de uitgave gemaakt door onder anderen tekenaar Joost Swarte, Maarten Biesheuvel, Paulien Cornelisse en grafisch vormgever Max Kisman. Katinka sluit zich nu aan bij dit eervolle rijtje .

Elke bezoeker van de beurs krijgt een in beperkte oplage gedrukte uitgave, speciaal voor deze beurs gemaakt. Op de beurs kan men hier een omslag bij uitzoeken, en de vellen onder professionele begeleiding inbinden tot een echt boekje.

Nieuwe website
Dat Katinka niet stil zit is wel duidelijk, naast haar theatertour, het schrijven van columns voor Spijkers met Koppen, boekeninfluencer bij de Volkskrant en het schrijven van het boekje voor de boekenbeurs heeft ze ook nog tijd gevonden om haar website te refreshen. Klik hier om een kijkje te nemen op de officiële website van Katinka: poldermanie.nl.