Recensies voor Buigt Allen Mee Voor Drs. P lovend!
DELEN

Lovende recensies Buigt Allen Mee Voor Drs. P

Mooie recensies voor Buigt Allen Mee Voor Drs. P

Vorige week ging Erik van Muiswinkel, samen met pianist Guus van Marwijk en technicus / gitarist Paul Remmelts, in première met zijn voorstelling Buigt Allen Mee Voor Drs. P. Het was een fantastische premièreweek in de Kleine Komedie en de voorstelling is beloond met een aantal mooie recensies in het NRC, het AD, Theaterkrant en de Volkskrant.

“Wat Van Muiswinkel doet is geraffineerd.” – NRC

Buigt Allen Mee Voor Drs. P
Fotografie: Anne van Zantwijk


“Zijn taligheid en de zin voor humor zorgen voor een even geestige als ontroerende ode aan de man dankzij wiens inzet er in 1986 na ruim 150 jaar een nieuw Nederlands Rijmwoordenboek kwam.”
AD ★★★★

“Honderd jaar is natuurlijk een mooie aanleiding om de Zwitserse taalvirtuoos te eren. En dat doet erik van Muiswinkel op een geweldige manier in zijn programma Buigt Allen Mee Voor Drs. P.” – Theaterkrant (keuze van de criticus)

“Wat Van Muiswinkel doet, begeleid door pianist Guus van Marwijk en gitarist
(én technicus) Paul Remmelts, is geraffineerd.” – NRC ★★★★

“Erik van Muiswinkel slaagt erin de complexe teksten duidelijk over te brengen.” – Volkskrant ★★★

“Een geslaagde hulde aan een fenomeen.” – AD ★★★★

“Een wonderschone ode aan een man die we node missen in het hedendaagse gekrakeel.” NRC ★★★★

Lees hier de volledige recenties voor Buigt Allen Mee Voor Drs. P terug van het AD, NRC, Theaterkrant.nl en de Volkskrant.

De voorstelling
Erik van Muiswinkel is nog tot eind 2019 te zien met de voorstelling Buigt Allen Mee Voor Drs. P. Bekijk het volledige speelschema voor alle data en locaties.

Let op! Koop uw kaarten altijd via het theater om er zeker van te zijn dat u niet te veel betaalt. In het speelschema verwijzen alle voorstellingsdagen automatisch naar de website van het betreffende theater. Er worden via andere ticketaanbieders entreekaarten tegen een abnormaal hoog tarief aangeboden.