Luisteren: interviews Micha Wertheim - Bunker Theaterzaken
DELEN

Luisteren: interviews Micha Wertheim

Micha Wertheim was afgelopen week te gast bij het radioprogramma’s ‘Nooit meer slapen’ en bij Gijs Groenteman in ‘Groenteman in de kast’ van de Volkskrant.

Nooit meer slapen

Op woensdag 3 april was Micha te gast bij Nooit meer slapen op VPRO radio 1 gepresenteerd door Pieter van der Wielen. Hij deelt zijn favoriete cultuurmomenten in de rubriek Favorieten.

Groenteman in de kast

Micha had tevens een zeer prettig en openhartig gesprek met Gijs Groenteman voor de podcast Met Groenteman in de kast van de Volkskrant.

Voor alle duidelijkheid

Micha is nog t/m juni 2019 te zien in de theaters met zijn nieuwste voorstelling Micha Wertheim voor Alle Duidelijkheid door het hele land. De voorstelling is door de landelijke pers zeer goed ontvangen met nagenoeg alleen maar vijf sterren recensies.

“Het is fantastisch verdwalen in zijn voorstelling, Micha Wertheim heeft zijn publiek in gedenkwaardige houdgreep.” (…) Een tot in het kleinste detail doordachte proeve van de spanningsboog, lang en duizelingwekkend. En al die tijd knalt het spelplezier je vanaf het podium tegemoet. ” – De Volkskrant ★★★★★