Martijn Koning bij Comedians of the world op Netflix - Bunker Theaterzaken
DELEN

Martijn Koning bij Comedians of the world op Netflix

Vanaf dinsdag 1 januari is Martijn Koning te zien in de Netflix special “comedians of the world’. De special wordt in verschillende landen over de hele wereld uitgezonden.

Martijn vertegenwoordigt Nederland samen met zijn comedy-collega’s Soundos El Ahmadi en Rayen Panday. Martijn is te zien met een optreden van een half uur, bestaande uit bestaand materiaal en enkele verwijzingen naar Netflix.

Ik kijk altijd naar Netflix en dan ineens word je door de grote instantie Netflix gevraagd! Het bereik wat je in een theater hebt, is natuurlijk heel anders als je ineens naar 130 miljoen mensen wereldwijd gaat. Ik denk ook wel dat dat voor mijn show gaat uitmaken. Het is fantastisch! – Martijn Koning in zijn interview met FHM

Internationaal

Netflix wil met deze serie de internationale taal van de lach bij de kijkers thuis brengen. De serie is voor een miljoenen publiek beschikbaar. Er doen 47 comedians uit 13 landen mee en de shows zijn vertaald in acht verschillende talen.

The groundbreaking series will feature a range of stand-up specials from comedians diverse in style, gender and ethnicity, taped in eight languages from around the world – Netflix

Theatertour

Martijn is ondertussen aan het try-outen met zijn nieuwste show ‘Koning van de Dieren‘. In januari gaat hij in première en hij tourt nog t/m juni met de show door het hele land.