Micha Wertheim en Kasper van der Laan in het Vondelpark
DELEN

Micha en Kasper dit weekend te zien in het Vondelpark Openluchttheater

Micha Wertheim en Kasper van der Laan in het Vondelpark
Zaterdagmiddag om 14.00 uur is het de beurt aan Micha Wertheim. Samen met zangeres Fay Lovsky is hij te zien in het Amsterdamse Vondelpark met de familievoorstelling Familie Decibel.
Deze familievoorstelling is geïnspireerd op het door hem geschreven prentenboek ‘De familie Decibel’. Micha Wertheim en Fay Lovsky zoeken uit waar muziek vandaan komt.

Micha Wertheim- Familie Decibel - Micha Wertheim

1 Kilo
Later op de avond maakt ook Kasper van der Laan zijn opwachting in het openluchttheater. Hoe hij met een onnavolgbare logica de meest alledaagse situaties tot in het absurde weet te fileren, is een ervaring die op elke bucketlist thuishoort. Nieuwsgierig naar Kasper? Om 20.30 uur speelt hij een preview uit zijn debuutprogramma 1 Kilo.

Avondvullend
Naast het optreden in het Vondelpark zijn beide heren ook avondvullend in de theaters te zien. Micha Wertheim speelt vanaf september t/m maart 2020 zijn voorstelling: Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid. Kapser van der Laan gaat in november in première met zijn avondvullende programma 1 Kilo en is daarna nog t/m mei in de theaters te zien.

Gratis toegang
Voor de voorstellingen in het Vondelpark hoef je geen kaartje te kopen, de voorstellingen zijn vrij toegankelijk.

Kasper van der Laan - 1 kilo
  Kasper van der Laan – fotograaf Aisha Zeijpveld