Micha Wertheim in gesprek met Howard Jacobson - Bunker Theaterzaken
DELEN

Micha Wertheim in gesprek met Howard Jacobson

Howard Jacobson is een held van Micha Wertheim en nu krijgt Micha op het Crossing Border festival de kans om hem het hemd van zijn lijf te vragen.

Howard Jacobson
Schrijver en journalist Howard Jacobson (1942) is vooral gekend vanwege zijn komische literatuur waarin vooral de dillemma’s van Brits-Joodse karakters centraal staan. Hij won de Booker Prize in 2010 voor The Finkler Question.

Micha Wertheim: Al vind ik zijn boeken om heel eerlijk te zijn soms best moeilijk, van zijn columns polemiek en non fictie kan ik geen genoeg krijgen. Hij schreef een boek over humor waar ik vaak op terug val als ik probeer te begrijpen wat het is dat ik doe. En nu mag ik met hem in gesprek. Ik denk niet dat hij veel vragen heeft voor mij, dus wat mij betreft wordt het gewoon een interview waarin hij vooral aan het woord is. Daarom dus iets waar ik mij zeer op verheug!

 

Het gesprek tussen Micha Wertheim en Howard Jacobson vindt vrijdag 1 november plaats van 12.30 tot 13.30 uur in Studio B van de Centrale Bibliotheek in Den Haag. Kaarten hiervoor zijn te koop via de ticketshop. Bezoekers met een dagkaart of passe-partout kunnen een plek reserveren via: milena@crossingborder.nl.

BorderKitchen
BorderKitchen is het hele jaar door de keuken van het literatuur- en muziekfestival Crossing Border. Sinds 2002 introduceert het internationaal geprezen auteurs en veelbelovend literair talent live op het podium voor een publiek van boekenliefhebbers. Het Crossing Border is nog tot en met 3 november in Den Haag te zien.