Luisteren: Kamagurka te gast bij Nooit meer slapen - Bunker Theaterzaken
DELEN

Luisteren: Kamagurka te gast bij Nooit meer slapen

Op 14 maart was Kamagurka te gast bij Nooit Meer Slapen op VPRO Radio 1. Pieter van der Wielen sprak met Kamagurka over nieuw materiaal en oude teksten, die nog altijd verrassend actueel blijken te zijn.

Nooit Meer Slapen is een late-night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. dat elke werkdag tussen middernacht en 2.00 uur wordt uitgezonden. In het eerste uur ontvangt presentator Pieter van der Wielen een gast uit de actualiteit, waarbij in het tweede uur verder actualiteit wordt behandeld op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst.

Kamagurka

Kamagurka is cartoonist, theater- en televisiemaker en beeldend kunstenaar. Hij publiceert onder andere in HumoNRC Handelsblad en The New Yorker. De cartoons behoren tot zijn kernactiviteiten maar in toenemende mate is hij actief op het gebied van theater, tv, schilderkunst en muziek.

Grenzen van de Ernst

Kamagurka tourt met zijn nieuwste voorstelling ‘De Grenzen van de Ernst’ door het hele land. De voorstelling leidt je langs absurdistische verhalen vol ontregelende humor, langs rariteiten die bol staan van kolkende creativiteit en wrede slapstick. Het is een korte tour en nog te zien t/m eind april.