Vijf sterren recensie voor De Partizanen - Bunker Theaterzaken
DELEN

Vijf sterren recensie voor De Partizanen

Afgelopen week hadden de Partizanen met hun voorstelling Het leven an sich hun premièreweek in een bomvolle Kleine Komedie in Amsterdam. Het was een fantastische premièreweek en de voorstelling is beloond met prachtige recensies.

Het Leven An Sich: een offline experience om je vingers bij af te liken.

Vanuit de nabije toekomst kijken zij terug op de trends, hypes en omgangsvormen van onze huidige tijdsgeest, en vragen zich af of ze zichzelf soms niet wat minder moeten afvragen.

De uitvergrote realiteit die de mannen schetsen blijkt soms even confronterend als grappig. Bereid je voor op een avond vol rake sketches, hilarische dialogen en muzikale hits die je mentale sneeuwglobe flink door elkaar zullen schudden.

Recensies

De voorstelling werd door de Volkskrant bekroond met die geliefde vijf sterren! En ook de Telegraaf en de Theaterkrant bekronen de voorstelling met prachtige recensies:

De sketches van De Partizanen zijn allemaal even slim, origineel en hilarisch – De Volkskrant (★★★★★)

(…) De Partizanen leveren met Het leven an sich een ijzersterk, zeer grappig en geëngageerd programma af, vol onzichtbare lijntjes en dubbele lagen.” De Telegraaf (★★★★ 1/2)

Zonder elkaar, met elkaar, het is altijd goed bij de Partizanen. ” – Theaterkrant (keuze van de criticus) 

De Partizanen zijn op hun best wanneer ze hun strakke vorm combineren met scherpe maatschappijkritiek. Dan laten ze zien dat ze met recht tot de nieuwe top van het Nederlands cabaret gerekend kunnen worden.” – Trouw (★★★)

Tour

De Partizanen touren t/m 3 juni met hun voorstelling door het hele land.