Deelnemers halve finale Leids Cabaret Festival 2020 bekend - Bunker Theaterzaken
DELEN

Deelnemers halve finale Leids Cabaret Festival 2020 bekend

Na twee spannende en feestelijke voorronden zijn de deelnemers van de halve finale bekend. De Vriendendienst, Saeed Siyad, Thjum Arts, Bart & Maarten en Lisa Ostermann gaan aanstaande donderdag met elkaar de strijd aan in de Leidse Schouwburg.

Voorronden

Helaas viel het doek voor Sanjeevani Hendriks, Annemarie Koopman en Alyssa Gonzalez. Maandag- en dinsdagavond lieten de acht deelnemers tijdens de voorronden het beste van zichzelf zien tijdens een 25-minuut durend optreden.

Halve Finale

Donderdag 13 februari is de halve finale met de vijf overgebleven deelnemers. Na donderdag blijven er drie finalisten over die tijdens de grande finale op zaterdagavond strijden om de jury-prijs en de publieksprijs.

App
Wil je het festival op de voet volgen, download dan de Leids Cabaret Festival app. De iOS versie is te vinden in de Apple store en de Android versie in Google Play.

Spijkers met Koppen

Luister zaterdag 15 februari tussen 12.00 en 14.00 uur naar Spijkers met Koppen op Radio 2. Het radioprogramma zend zaterdag live uit vanuit de Leidse Schouwburg. Presentatie wordt gedaan door Felix Meurders en Dolf Jansen (Dolf won in 1989 het festival met Lebbis&Jansen). Ook de finalisten die ’s avonds op het podium van de Schouwburg strijden om de felbegeerde jury- en publieksprijs schuiven aan. Alle kaarten om de uitzending van Spijkers met Koppen live bij te wonen zijn ondertussen vergeven.