Glodi Lugungu tafelheer in DWDD - Bunker Theaterzaken
DELEN

Glodi Lugungu tafelheer in DWDD

Glodi Lugungu tafelheer in DWDD

Het programma De Wereld Draait Door trapt de eerste uitzending van het jaar af met Glodi Lugungu als tafelheer. Een tafelheerdebuut voor Glodi. Eerder dit jaar was hij al even te zien in DWDD in de uitzending over amateur night at the Apollo.

De onderwerpen van deze uitzending zijn onder andere de uitreiking van de golden globes, de nieuwe talkshow OP1 en de verslechterde relatie tussen de VS en Iran. DEWOLFF verzorgt de muziek. Bekijk hier de hele uitzending van 6 januari terug.

Traditiegetrouw mag de tafelheer de uitzending met Matthijs van Nieuwkerk openen. Glodi doet dat met een selectie WOIII memes.

Comedytalent 2020
Vorige week werd Glodi nog door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2020. Deze maand start hij met zijn try-out tournee. Vanaf 17 januari is hij te zien met zijn voorstelling Ze bedoelen het goed. Bekijk hier zijn speellijst. In april komen er meer data en theaters bij.

Let op! Koop je kaarten altijd bij het theater zelf. Hier betaal je een eerlijke prijs voor je tickets en ben je er zeker van dat je een geldig ticket hebt. De website van Bunker Theaterzaken zal in de speellijst altijd doorverwijzen naar een verkooplink naar het betreffende theater.