Lebbis in première met De Ervaring - Bunker Theaterzaken
DELEN

Lebbis in première met De Ervaring

Op donderdag 16 januari ging Lebbis in première met zijn voorstelling De Ervaring, de Bovengrens deel 2 in De Kleine Komedie. NRC, het Parool, de Telegraaf en Theaterkrant.nl recenseerden de voorstelling.

De Volkskrant pakte het anders aan. Joris Henquet en Gidi Heesakkers schreven geen recensie, maar gingen samen het gesprek aan met Lebbis. Over de bijzondere première-uitnodiging, 30 jaar gerecenseerd worden en zijn elfde soloprogramma ‘De Ervaring’. Lees het artikel op Volkskrant.nl.

Lebbis: In De Ervaring ga ik kijken hoe we weer iets kunnen ervaren. Hoe we de scheerlijnen weer op spanning brengen.
Nou, als je dit allemaal gelooft ga je een top avond tegemoet! Tot snel!

Als geen ander kan Lebbis hypocrisie en leugenachtigheid op de korrel nemen en onverbloemde irritaties in een overtuigende en slimme formulering gieten. Het zijn vermakelijke en onderhoudende verhalen waarmee hij zijn publiek in de greep houdt. NRC * * * *

Tournee De Ervaring

Lebbis tourt tot en met 9 mei 2020 langs de Nederlandse Theaters met De Ervaring. Bekijk alle data en theaters in zijn speellijst.
Let op! Koop je tickets altijd bij de kassa of via de website van het theater om er zeker van te zijn dat je een eerlijke prijs betaalt. De website van Bunker Theaterzaken verwijzen altijd door naar de ticketlink van het betreffende theater. Meer informatie vindt u op www.weetwaarjekoopt.nl.