Overzicht: Ton Kas in Promenade - Bunker Theaterzaken
DELEN

Overzicht: Ton Kas in Promenade

dNieuwe Late Night Talkshow met Ton Kas: Promenade

Nederland is een nieuwe Late Night Talkshow rijker. Waar Op1 en Jinek de concurrentiestrijd aangaan, vaart de nieuwe Late Night Talkshow van Diederik Ebbinge zijn eigen koers. Hij wordt in elke uitzending van Promenade bijgestaan door drie deskundigen: Ton Kas, Eva Crutzen en Henry van Loon. Samen zijn zij de nieuwe talenten in talkshowland.

Terugkijken
De talkshow Promenade is een journalistiek, opiniërend en informerend programma met analyse, duiding en een unieke mix van meningen. Heb jij de eerste drie uitzendingen gemist? Kijk hier op je gemak de afleveringen terug. Camera loopt, en actie!

Iedere zondag is de talkshow Promenade om 21:10 uur te zien op NPO3. Kijk hier alle acht afleveringen terug.

Ton Kas in het theater

Wil je meer Ton Kas zien? Ton Kas is vanaf 4 maart weer on tour met zijn voorstelling Best of… Ton Kas. “Grof en overdreven tot en met! Pure flauwekul, die niemand persoonlijk hoeft op te vatten – óók wel ‘ns leuk, voor de verandering!” Bekijk hier zijn volledige speellijst.

Let op! Koop je kaarten altijd via de website van het theater. De speellijst op onze website zal altijd doorverwijzen naar de voorstellingspagina van het betreffende theater. Zo weet je zeker dat je een eerlijke prijs voor je ticket betaalt.