Zomerprogrammering Bunker Theaterzaken | 2020 | Cabaret
DELEN

Zomerprogrammering!

Na wekenlang thuis zitten, mag de theatersector eindelijk weer een beetje open. En onze cabaretiers weer naar buiten! Dankzij de Corona-maatregelen zijn de mogelijkheden natuurlijk wat beperkter, maar dat weerhoudt hen er niet van weer het podium op te klimmen.

De zomerprogrammering voor komende zomer!

Erik van Muiswinkel

Erik van Muiswinkel trekt weer het land in met zijn bijzondere voorstelling over Drs. P.
Een intieme, ironische en verwarrende voorstelling om bij te huilen van het lachen. Uiteraard samen met pianist Guus van Marwijk!
Buigt allen mee voor Drs. P!

1 juli    20.30 uur – Stadsschouwburg Utrecht (uitverkocht)
2 juli    20.30 uur – Stadsschouwburg Utrecht (uitverkocht)
4 juli    11 uur & 13.30 uur – Koninklijk Theater Carré
7 juli    19.30 uur & 22.30 uur – Koninklijk Theater Carré

In Carré mét voorprogramma van de terecht drievoudig Leids Cabaret Festival-winnares Lisa Ostermann!

Kasper van der Laan

Kasper van der Laan combineert speciaal voor deze Corona-zomer in 60 minuten zijn favoriete scènes uit zijn eerste avondvullende cabaretprogramma “1 Kilo” met nieuw stand-up comedy materiaal. De publieksprijswinnaar van het Leids Cabaret Festival 2018 gooide voor de zomer al hoge ogen met zijn “1 Kilo”, maar moest zijn tour na een spraakmakend debuut ‘on hold’ zetten. Na maanden thuis zitten kan hij niet wachten om zijn verhalen en hersenspinsels over u uit te storten. Mag je dus eigenlijk niet missen!

2 juli    20.15 uur – Buitenpodium van Singer Laren (uitverkocht)
29 juli  19 & 21 uur – Openluchttheater Caprera Bloemendaal
8 augustus (45 min stand-up) 19:30 & 21:30 uur Vondelpark Openluchttheater

Én Kasper komt gewoon ook met een nieuw programma. De Weg naar SuccesGeluk: In 1.000 stappen naar méér succes en geluk met de SuccesGeluk Methode. Door onze eigen SuccesGeluk Goeroe. Kun je echt alleen maar beter van worden.

25 juli (uitverkocht) én 1 augustus in De Balie, Amsterdam
7 augustus 20:00 & 22:00 uur in Pop Up Podium De Hallen, Amsterdam

Lebbis

Ook Lebbis gaat naar De Balie met een speciale Corona Stand-up. Op 11 juli en op 18 juli. Én op 4 juli gaat Lebbis met dit programma naar TAQA Theater de Vest in Alkmaar. Voor een klein publiek. Zeg maar een klasje. Is Hans de gedroomde economie leraar die je altijd al hebt willen hebben? Dat is voor ons een retorische vraag.

Op 29 augustus zal Lebbis twee keer spelen (19:30 & 21:30 uur) in het Vondelpark Openluchttheater in Amsterdam.

Dolf Jansen

En last, but certainly not least; onze held van de actualiteit Dolf Jansen. In grappen (veel), poëzie (ook best veel) en interactie met zijn geacht publiek (zoveel als u maar wilt…). Vandaar, nu, speciaal voor Carré: GROTEMONDKAPJES, 2020 tot nu toe in ongeveer 45 minuten uitroepteken.

5 juli    19.30 uur & 22.30 uur Koninklijk Theater Carré
6 juli    13.30 uur & 22.30 uur – Koninklijk Theater Carré
9 juli    19 uur & 21 uur – Stadsschouwburg Utrecht (uitverkocht)

13 t/m 15 augustus – Parktheater Eindhoven
22 augustus 19:30 & 21:30 uur Vondelpark Openluchttheater
30 aug 20.15 uur – Buitenpodium Singer Laren (uitverkocht)

In Carré mét voorprogramma, van Glodi Lugungu. Rising star, die stond te trappelen om zich aan het Nederlandse volk te laten zien, zo net voordat de Corona-crisis begon. Nu mag ie aftrappen in Carré. Aftrappen in Carré! Trots op Glodi.

Ook spelen sommige cabaretiers in Toomler, in een line-up met hun Comedytrain-collega’s. Deze avonden zijn helaas allemaal strak uitverkocht, maar hou de website in de gaten voor de komende weken! Klik hier voor de agenda van Toomler.