Cabarestafette 2016-2017. Zappen door Cabarettalent.
DELEN

Cabarestafette 2017/2018

Laat je een avondje heerlijk zappen door jong cabarettalent

Wil je verrast worden door jonge cabarettalenten en misschien wel dé grote nieuwe cabaretsensatie zien? Kom naar de Cabarestafette. Met drie uiteenlopende acts, virtuoze presentatie en muziek van Pica DJ, is een prikkelende avond gegarandeerd.

Welke cabaretiers je te zien krijgt, blijft een verrassing. De namen zeggen je nu waarschijnlijk nog weinig, maar ze zijn met de grootste zorg geselecteerd en verdienen je volle aandacht. Vaak kom je winnaars van de verschillende cabaretfestivals tegen.

Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen.

Laat je verrassen!

Enkele namen uit de vele cabaretiers die in het verleden deelnamen aan de Cabarestafette zijn: Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenette van Dongen, Jeroen van Merwijk, Sanne Wallis de Vries, Sara Kroos, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse en Wim Helsen.

De avond wordt door wisselende presentatoren gepresenteerd.
Deze avond geeft je een voorproefje van een veelbelovende toekomst!

De Cabarestafette is een samenwerking tussen alle professionele cabaret-impresariaten, en wordt geproduceerd in samenwerking met George Visser Productions.