De Partizanen -Thomas Gast en Merijn Scholten - Bunker Theaterzaken
DELEN

De Partizanen

Dagvoorzitter

Een congres of debat is zo goed als degene die het leidt. Dit duo voelt uw publiek feilloos aan, analyseert en zet aan tot nadenken.

Optreden (op maat)

Humoristische observaties, pijnlijke stiltes, prikkelende stellingen. Lengte van het optreden is variabel. Je zult echter niet alles in de hand kunnen houden...


Humor motiveert, ontspant, helpt grenzen verleggen, relativeert en opent ogen.

Wij verzorgen de boekingen en produceren de voorstellingen van al onze theatermakers, primair binnen het theatercircuit en soms erbuiten.

Bij Bunker Theaterzaken kennen wij onze getalenteerde theatermakers van haver tot gort. Als theaterproducent en vast klankbord in het maakproces, onderhouden we direct en intensief contact en weten we precies waarmee we ze juist wel én niet gelukkig maken. Daar vertrouwen zij op en daar houden wij in alles rekening mee. Hoe divers ook in hun voorkomen en stijl, de cabaretiers van Bunker zijn zonder uitzondering eigenzinnige, kritische en reflecterende persoonlijkheden.

Meer over De Partizanen

Droogkomische sketches met groot gevoel voor taal

Fris en energiek benaderen zij het publiek. Als geen ander weten zij alledaagse taferelen te vertalen naar bizarre dialogen en knappe vondsten.

De Partizanen zijn de huiscomedians van DWDD


Boekingen voor theaters?

Jazeker! Uiteraard nemen we graag het aanbod en de mogelijkheden door. Stuur onze collega Geertje Verberkt een mail voor het theateraanbod.

Boekingen buiten het theater?

Onze cabaretiers laten hun humor, improvisatietalent, muzikaliteit, eigenzinnigheid en creativiteit ook buiten het theater graag spreken, maar zetten niet in ieder verzoek hun tanden. Waar ze dat wel doen, levert dat steevast iets goeds op: origineel en to-the-point.

Stuur ons een aanvraag >>

AANVRAGEN
Scènefoto 'De Partizanen'
Fotograaf Martin Oudshoorn

'Kenners noemen het cabaret. De Partizanen noemen het een beweging. Een beweging waar je bij kunt horen.'

De Partizanen -