Diederik van Vleuten, Stand-up history - Bunker Theaterzaken
DELEN

Diederik van Vleuten

Optreden (op maat)

Een optreden op maat is een efficiënte en daadkrachtige manier om een boodschap over te brengen.


Humor motiveert, ontspant, helpt grenzen verleggen, relativeert en opent ogen.

Wij verzorgen de boekingen en produceren de voorstellingen van al onze theatermakers, primair binnen het theatercircuit en soms erbuiten.

Bij Bunker Theaterzaken kennen wij onze getalenteerde theatermakers van haver tot gort. Als theaterproducent en vast klankbord in het maakproces, onderhouden we direct en intensief contact en weten we precies waarmee we ze juist wel én niet gelukkig maken. Daar vertrouwen zij op en daar houden wij in alles rekening mee. Hoe divers ook in hun voorkomen en stijl, de cabaretiers van Bunker zijn zonder uitzondering eigenzinnige, kritische en reflecterende persoonlijkheden.

Meer over Diederik van Vleuten

Goede muziek en mooie taal, dat zijn de instrumenten waarmee Diederik van Vleuten zijn verhalen het liefst vertelt.

Diederik is een geschiedenisliefhebber en beschikt over een grote maatschappelijke betrokkenheid. Beide elementen zijn vertegenwoordigd in zijn sterke eerste soloprogramma Daar Werd Wat Groots Verricht (in de theaters sinds april 2010), dat de opzienbarende belevenissen van zijn voorouders in Indië tot onderwerp heeft. Diederik is behalve muzikaal en taalvaardig ook bijzonder geestig. Verzoeken met een maatschappelijke, culturele en/of literaire achtergrond krijgen zijn aandacht.

Zijn favoriete publiek? Een groep louter bestaande uit geschiedenisdocenten!


Boekingen voor theaters?

Jazeker! Uiteraard nemen we graag het aanbod en de mogelijkheden door. Stuur onze collega Geertje Verberkt een mail voor het theateraanbod.

Boekingen buiten het theater?

Onze cabaretiers laten hun humor, improvisatietalent, muzikaliteit, eigenzinnigheid en creativiteit ook buiten het theater graag spreken, maar zetten niet in ieder verzoek hun tanden. Waar ze dat wel doen, levert dat steevast iets goeds op: origineel en to-the-point.

Stuur ons een aanvraag >>

AANVRAGEN
Diederik van Vleuten
fotograaf Katinka Krijgsman

'‘Die mengvorm van humor, theater, geschiedenis, het blijkt dat daar een groot publiek voor is. Ik heb mijn vorm gevonden.’ '

- Volkskrant, 2012