Dolf Jansen, cabaretier bekend van dé oudejaarsconference.
DELEN

Dolf Jansen

Dagvoorzitter

Een congres of debat is zo goed als degene die het leidt. Voor een authentieke, creatieve en inhoudelijk kritische programmaleiding.

Optreden (op maat)

Een optreden op maat is een efficiënte en daadkrachtige manier om een boodschap over te brengen.


Humor motiveert, ontspant, helpt grenzen verleggen, relativeert en opent ogen.

Wij verzorgen de boekingen en produceren de voorstellingen van al onze theatermakers, primair binnen het theatercircuit en soms erbuiten.

Bij Bunker Theaterzaken kennen wij onze getalenteerde theatermakers van haver tot gort. Als theaterproducent en vast klankbord in het maakproces, onderhouden we direct en intensief contact en weten we precies waarmee we ze juist wel én niet gelukkig maken. Daar vertrouwen zij op en daar houden wij in alles rekening mee. Hoe divers ook in hun voorkomen en stijl, de cabaretiers van Bunker zijn zonder uitzondering eigenzinnige, kritische en reflecterende persoonlijkheden.

Meer over Dolf

Dolf Jansen, de man die snel praat, maar nog sneller loopt. Stand-up comedian, radiomaker, columnist, auteur, zanger en ambassadeur voor Oxfam Novib met een ontegenzeggelijk uitgesproken visie op de wereld. Zijn passie voor groen is sterk, zijn gedrevenheid bewonderenswaardig. Geen presentator die beter gedijt bij hectiek en ook in muzikale optredens komt deze contemplatieve popliefhebber prima tot zijn recht.

“Energie, snelheid en een enorme grapdichtheid. Associatief ijzersterk en altijd bovenop de actualiteit… Dolf Jansen is een spraakwaterval met een vlijmscherp gevoel voor humor.”

Saskia van OWHZ: “Fantastische dagvoorzitter. Bevlogen en van alle markten thuis!”


Boekingen voor theaters?

Jazeker! Uiteraard nemen we graag het aanbod en de mogelijkheden door. Stuur onze collega Geertje Verberkt een mail voor het theateraanbod.

Boekingen buiten het theater?

Onze cabaretiers laten hun humor, improvisatietalent, muzikaliteit, eigenzinnigheid en creativiteit ook buiten het theater graag spreken, maar zetten niet in ieder verzoek hun tanden. Waar ze dat wel doen, levert dat steevast iets goeds op: origineel en to-the-point.

Stuur ons een aanvraag >>

AANVRAGEN
Scenefoto: "Omdat we het waard zijn"
Dolf Jansen en Louise Korthals, Fotograaf Jaap Reedijk
Dolf Jansen Oeuvre video
Dolf Jansen Oudejaars 2017 'Veilig'

'Praat ik te snel? Sorry, gaat niet anders.'

-