Eric van Sauers, cabaretier en acteur bekend van oa. Bureau Raampoort
DELEN

Eric van Sauers

Stand-up/optreden (op maat)

Humoristische observaties, pijnlijke stiltes, prikkelende stellingen. Lengte van het optreden is variabel. Je zult echter niet alles in de hand kunnen houden...


Humor motiveert, ontspant, helpt grenzen verleggen, relativeert en opent ogen.

Wij verzorgen de boekingen en produceren de voorstellingen van al onze theatermakers, primair binnen het theatercircuit en soms erbuiten. Bij Bunker Theaterzaken kennen wij onze getalenteerde theatermakers van haver tot gort. Als theaterproducent en vast klankbord in het maakproces, onderhouden we direct en intensief contact en weten we precies waarmee we ze juist wel én niet gelukkig maken. Daar vertrouwen zij op en daar houden wij in alles rekening mee.

Hoe divers ook in hun voorkomen en stijl, de cabaretiers van Bunker zijn zonder uitzondering eigenzinnige, kritische en reflecterende persoonlijkheden.

 

Meer over Eric van Sauers

Nederlands cabaretier, stand-upcomedian en acteur. Stand-upper bij de Comedytrain sinds 1993.  Inmiddels al weer bezig met show nummer 8. Eric is tevens acteur van o.a. de televisie series Klem (2017),  De 12 van Oldenheim (2017) en de film Oh Baby (2017).


Boekingen voor theaters?

Jazeker! Uiteraard nemen we graag het aanbod en de mogelijkheden door. Stuur onze collega Geertje Verberkt een mail voor het theateraanbod.

Boekingen buiten het theater?

Onze cabaretiers laten hun humor, improvisatietalent, muzikaliteit, eigenzinnigheid en creativiteit ook buiten het theater graag spreken, maar zetten niet in ieder verzoek hun tanden. Waar ze dat wel doen, levert dat steevast iets goeds op: origineel en to-the-point.

Stuur ons een aanvraag >>

AANVRAGEN
Eric van Sauers 'Oeuvre'
Eric van Sauers 'Je bent lelijk'
Eric van Sauers 'Harry Potter''
Eric van Sauers Foto Jaap Reedijk
Eric van Sauers foto Jaap Reedijk
Eric van Sauers Foto Jaap Reedijk

'Dat mensen iets zien wat ze nog niet kennen van iets wat ze kennen. Dat is mijn kracht'

-