Erik van Muiswinkel, bekend van oa. Cojones en Dit was het Nieuws
DELEN

Erik van Muiswinkel

Dagvoorzitter

Een congres of debat is zo goed als degene die het leidt.

Optreden (op maat)

Een cabaret-optreden op maat is een daadkrachtige manier om een boodschap over te brengen.


Humor motiveert, ontspant, helpt grenzen verleggen, relativeert en opent ogen.

Wij verzorgen de boekingen en produceren de voorstellingen van al onze theatermakers, primair binnen het theatercircuit en soms erbuiten.

Bij Bunker Theaterzaken kennen wij onze getalenteerde theatermakers van haver tot gort. Als theaterproducent en vast klankbord in het maakproces, onderhouden we direct en intensief contact en weten we precies waarmee we ze juist wel én niet gelukkig maken. Daar vertrouwen zij op en daar houden wij in alles rekening mee. Hoe divers ook in hun voorkomen en stijl, de cabaretiers van Bunker zijn zonder uitzondering eigenzinnige, kritische en reflecterende persoonlijkheden.

Meer over Erik

“Grappig, slim en muzikaal, dat is Erik van Muiswinkel in een notendop. Met zichtbaar plezier staat hij op het podium en laat hij zijn publiek, jong en oud, lachen. Het fenomeen Erik kent vele verschijningsvormen, van Hoofdpiet tot Harry van Raaij. Als cabaretier, acteur en zanger is hij altijd verrassend, altijd geestig.”

Erik is charmant en kritisch, verbergt zijn maatschappelijke betrokkenheid niet en weet uitstekend raad met uiteenlopende onderwerpen als onderwijs, politiek en sport. De Nederlandse taal en cricket zijn echter met stip Erik’s allergrootste liefdes.

Recente boekingen:

Optreden voor de VTOI. De VTOI is de Vereniging van Toezichthouders in Onderwijsinstellingen en vertegenwoordigt 510 Raden van Toezicht met in totaal ruim 2.600 leden

Optreden op maat voor de relaties business club van FC Groningen


Boekingen voor theaters?

Jazeker! Uiteraard nemen we graag het aanbod en de mogelijkheden door. Stuur onze collega Geertje Verberkt een mail voor het theateraanbod.

Boekingen buiten het theater?

Onze cabaretiers laten hun humor, improvisatietalent, muzikaliteit, eigenzinnigheid en creativiteit ook buiten het theater graag spreken, maar zetten niet in ieder verzoek hun tanden. Waar ze dat wel doen, levert dat steevast iets goeds op: origineel en to-the-point.

Stuur ons een aanvraag >>

AANVRAGEN

'Het gekke is dat ik me veel minder dan vroeger, druk maak om hoeveel er gelachen wordt. Ik raak minder in paniek als ik niet precies weet wat ik ga doen.'

-