Kamagurka, cartoonist en cabaretier. Bekend in Nederland en België
DELEN

Kamagurka

Live column

Het ter plekke vastleggen van indrukken in een rake voordracht.

Optreden (op maat)

Humoristische observaties, pijnlijke stiltes, prikkelende stellingen. Lengte van het optreden is variabel. Je zult echter niet alles in de hand kunnen houden...


Humor motiveert, ontspant, helpt grenzen verleggen, relativeert en opent ogen.

Wij verzorgen de boekingen en produceren de voorstellingen van al onze theatermakers, primair binnen het theatercircuit en soms erbuiten.

Bij Bunker Theaterzaken kennen wij onze getalenteerde theatermakers van haver tot gort. Als theaterproducent en vast klankbord in het maakproces, onderhouden we direct en intensief contact en weten we precies waarmee we ze juist wel én niet gelukkig maken. Daar vertrouwen zij op en daar houden wij in alles rekening mee. Hoe divers ook in hun voorkomen en stijl, de cabaretiers van Bunker zijn zonder uitzondering eigenzinnige, kritische en reflecterende persoonlijkheden.

Meer over Kamagurka

Cartoonist, theaterperformer, striptekenaar, televisie- en radiomaker en schilder.

Met meer dan 25 stripboeken, exposities in binnen- en buitenlandse galerieën, publicaties in nationale en internationale media (o.a. HUMO, NRC en The New Yorker) en verschillende andere projecten op zijn palmares, mag Kamagurka – geboren Luc Zeebroek – gerust een van de belangrijkste hedendaagse Belgische kunstenaars genoemd worden. Samen met Herr Seele verwierf hij grote faam in Vlaanderen en Nederland met absurde sketches en de strip Cowboy Henk. Voor Man Bijt Hond maakte hij met veel succes de rubriek De Grens.


Boekingen voor theaters?

Jazeker! Uiteraard nemen we graag het aanbod en de mogelijkheden door. Stuur onze collega Geertje Verberkt een mail voor het theateraanbod.

Boekingen buiten het theater?

Onze cabaretiers laten hun humor, improvisatietalent, muzikaliteit, eigenzinnigheid en creativiteit ook buiten het theater graag spreken, maar zetten niet in ieder verzoek hun tanden. Waar ze dat wel doen, levert dat steevast iets goeds op: origineel en to-the-point.

Stuur ons een aanvraag >>

AANVRAGEN
Scenefoto Kamagurka
Fotograaf Floren van Olden
Scenefoto Kamagurka
Fotograaf Floren van Olden

'‘Bij de IS zullen ook niet veel absurdisten rondlopen die volle zalen trekken.'

-