Kasper van der Laan - Bunker Theaterzaken
DELEN

Boekingen

Motivational-speaker

Humoristische motivational speaker tijdens bedrijfsevenementen en congressen.

Optreden (op maat)

Humoristische observaties, pijnlijke stiltes, prikkelende stellingen.


Humor motiveert, ontspant, helpt grenzen verleggen, relativeert en opent ogen.

Wij verzorgen de boekingen en produceren de voorstellingen van al onze theatermakers, primair binnen het theatercircuit en soms erbuiten.
Bij Bunker Theaterzaken kennen wij onze getalenteerde theatermakers van haver tot gort. Als theaterproducent en vast klankbord in het maakproces, onderhouden we direct en intensief contact en weten we precies waarmee we ze juist wel én niet gelukkig maken. Daar vertrouwen zij op en daar houden wij in alles rekening mee. Hoe divers ook in hun voorkomen en stijl, de cabaretiers van Bunker zijn zonder uitzondering eigenzinnige, kritische en reflecterende persoonlijkheden.

Meer over Kasper

In 2015 werd Kasper lid van Comedytrain. In comedyclub Toomler heeft hij zich ontwikkeld als stand-up comedian en inmiddels is hij een vaste waarde binnen het collectief. In 2018 won Kasper de publieksprijs van het BNNVARA Leids Cabaretfestival.

Recente boekingen:

✓ Optreden op ACT. van ASN Bank. ACT. Is een jaarlijks terugkerend duurzaamheidsfestival.

✓ Optreden op maat voor de Provincie Gelderland in het kader van de week van de duurzaamheid.

✓ Optreden op maat voor de NS. Installeren van de NS Publieksprijs Leesclub.


Boekingen voor theaters?
Jazeker! Uiteraard nemen we graag het aanbod en de mogelijkheden door. Stuur onze collega Geertje Verberkt een mail voor het theateraanbod.

Boekingen buiten het theater?
Onze cabaretiers laten hun humor, improvisatietalent, muzikaliteit, eigenzinnigheid en creativiteit ook buiten het theater graag spreken, maar zetten niet in ieder verzoek hun tanden. Waar ze dat wel doen, levert dat steevast iets goeds op: origineel en to-the-point.

Stuur ons een aanvraag >>

AANVRAGEN

''Ik maak cabaret omdat ik mensen graag laat lachen. Het liefst zo hard dat ze zich helemaal moeten overgeven en laten gaan. Ik maak cabaret omdat ik wil verwarren en opschudden.''

-