Katinka Polderman, bekend van haar vrolijke, cynische en subtiele liedjes
DELEN

Katinka Polderman

Muzikale hoogstandjes

Een ode, een mijmering, een aansporing of eye-opener op muziek.

Optreden (op maat)

Grootschalig opgezet of van intiemer formaat, van muziek tot comedy.


Humor motiveert, ontspant, helpt grenzen verleggen, relativeert en opent ogen.

Wij verzorgen de boekingen en produceren de voorstellingen van al onze theatermakers, primair binnen het theatercircuit en soms erbuiten.

Bij Bunker Theaterzaken kennen wij onze getalenteerde theatermakers van haver tot gort. Als theaterproducent en vast klankbord in het maakproces, onderhouden we direct en intensief contact en weten we precies waarmee we ze juist wel én niet gelukkig maken. Daar vertrouwen zij op en daar houden wij in alles rekening mee. Hoe divers ook in hun voorkomen en stijl, de cabaretiers van Bunker zijn zonder uitzondering eigenzinnige, kritische en reflecterende persoonlijkheden.

Meer over Katinka

Katinka Polderman weet met lichtvoetig cynisme en subtiele lompheid van banale onderwerpen poëtisch en tegelijk hilarisch maatschappij-kritisch theater te maken. In haar droogkomische liedjes schuilt Katinka’s grootste kracht. Met eenvoudige akkoorden op haar gitaar en onverwachte wendingen in haar teksten is haar publiek in een mum van tijd ‘om’.

Haar nu al aanzienlijke repertoire beslaat belangwekkende thema’s, van Tanzania tot haar zoveelste scharrel. Polderman staat altijd klaar voor de volgende uitdaging in een inspirerende omgeving. Ze zorgt er hoe dan ook voor dat de lachspieren flink getraind worden.

Recente boekingen:

Optreden op Kort & Kleinkunst Festival in Eemnes.

Optreden op Nacht van Kunst en Kennis. Sinds 2013 is de Nacht van Kunst & Kennis hét wetenschaps- en cultuurfestival van Zuid-Holland. De historische binnenstad van Leiden verandert ‘s avonds in een podium voor kunstenaars, acteurs, dansers, muzikanten, opiniemakers en wetenschappers

Optreden op Weitjerock. WeitjeRock is een  intiem muziek- en kleinkunstfestival dat sinds 2013 weer wordt georganiseerd. Iedere laatste zaterdag van juli worden in de polder van IJzendijke de bezoekers verrast met opzienbarende acts en een knusse ambiance.


Boekingen voor theaters?

Jazeker! Uiteraard nemen we graag het aanbod en de mogelijkheden door. Stuur onze collega Geertje Verberkt een mail voor het theateraanbod.

Boekingen buiten het theater?

Onze cabaretiers laten hun humor, improvisatietalent, muzikaliteit, eigenzinnigheid en creativiteit ook buiten het theater graag spreken, maar zetten niet in ieder verzoek hun tanden. Waar ze dat wel doen, levert dat steevast iets goeds op: origineel en to-the-point.

Stuur ons een aanvraag >>

AANVRAGEN
Katinka Polderman - Fotograaf Krijn van Noordwijk
Katinka Polderman - Polderman draagt een steentje bij - Jaap Reedijk
Katinka Polderman - Polderman draagt een steentje bij - Jaap Reedijk

'Als ik iets niet snap, of ergens boos of verdrietig over ben, dan kan ik het met een liedje in mijn hoofd structureren. Een lied kan relativeren en soms zelfs troosten.'

-