Lebbis | Hans Sibbel | cabaretier | Bunker Theaterzaken
DELEN

Lebbis - Hans Sibbel

Optreden (op maat)

Humoristische observaties, pijnlijke stiltes, prikkelende stellingen. Lengte van het optreden is variabel. Je zult echter niet alles in de hand kunnen houden...


Humor motiveert, ontspant, helpt grenzen verleggen, relativeert en opent ogen.

Wij verzorgen de boekingen en produceren de voorstellingen van al onze theatermakers, primair binnen het theatercircuit en soms erbuiten.

Bij Bunker Theaterzaken kennen wij onze getalenteerde theatermakers van haver tot gort. Als theaterproducent en vast klankbord in het maakproces, onderhouden we direct en intensief contact en weten we precies waarmee we ze juist wel én niet gelukkig maken. Daar vertrouwen zij op en daar houden wij in alles rekening mee. Hoe divers ook in hun voorkomen en stijl, de cabaretiers van Bunker zijn zonder uitzondering eigenzinnige, kritische en reflecterende persoonlijkheden.

Meer over Lebbis

Hans Sibbel, alias Lebbis, weet als geen ander de actualiteit van de dag te verwerken in rake, soms snoeiharde grappen.

Lebbis is fanatiek sportvisser en hardloper, begenadigd stand-upper, acteur, schrijver, columnist en commentator voor radio en televisie.

Maar… Lebbis treedt zelden op buiten het theater. Hij heeft een hekel aan bedrijfsfeestjes, congressen en alles waarbij boodschappen ‘verpakt’ over de toonbank glijden. Hij rekent liever af. Soms, heel soms maakt hij een uitzondering, omdat hij passie voelt voor het onderwerp, of als er een massaontslag moet plaatsvinden. Dan inspireert, schuurt en daagt Lebbis uit waar nodig en is hij bereid om alles steeds weer grondig te bekijken.


 

Boekingen voor theaters?

Jazeker! Uiteraard nemen we graag het aanbod en de mogelijkheden door. Stuur onze collega Geertje Verberkt een mail voor het theateraanbod.

Boekingen buiten het theater?

Onze cabaretiers laten hun humor, improvisatietalent, muzikaliteit, eigenzinnigheid en creativiteit ook buiten het theater graag spreken, maar zetten niet in ieder verzoek hun tanden. Waar ze dat wel doen, levert dat steevast iets goeds op: origineel en to-the-point.

Stuur ons een aanvraag >>

AANVRAGEN

'Wat geluk is voor mij? In één zin? Geluk hangt heel erg samen met vrijheid en keuzes. Hoe meer het leven voor je wordt bepaald, hoe ongelukkiger je bent. '

-