Lenette van Dongen, bekend van o.a. The Passion - Bunker Theaterzaken
DELEN

Lenette van Dongen

Dagvoorzitter

Voor een authentieke, creatieve en – minstens zo belangrijk - inhoudelijk kritische programmaloods.

Optreden (op maat)

Humoristische observaties, pijnlijke stiltes, prikkelende stellingen.

Muzikale hoogstandjes

Een ode, een mijmering, een aansporing of eye-opener op muziek.


Humor motiveert, ontspant, helpt grenzen verleggen, relativeert en opent ogen.

Wij verzorgen de boekingen en produceren de voorstellingen van al onze theatermakers, primair binnen het theatercircuit en soms erbuiten.

Bij Bunker Theaterzaken kennen wij onze getalenteerde theatermakers van haver tot gort. Als theaterproducent en vast klankbord in het maakproces, onderhouden we direct en intensief contact en weten we precies waarmee we ze juist wel én niet gelukkig maken. Daar vertrouwen zij op en daar houden wij in alles rekening mee. Hoe divers ook in hun voorkomen en stijl, de cabaretiers van Bunker zijn zonder uitzondering eigenzinnige, kritische en reflecterende persoonlijkheden.

Meer over Lenette van Dongen

Lenette van Dongen heeft zich meer dan bewezen: als musicalster, cabaretière en zangeres spat ze elke keer weer van het podium. Lenette is direct, bepaald niet bang uitgevallen en ongelooflijk muzikaal. Haar visie op mannen, vrouwen, hun onderlinge verhoudingen en de wereld om haar heen brengt ze op hilarische wijze en zonder gêne. Lenette heeft een ongekend improvisatietalent en deinst niet terug voor een uitgebreide dialoog met haar publiek.

“Of ze nu een bouwvakker neerzet of een ontroerend liedje brengt, Lenette van Dongen triomfeert. Het publiek hangt aan haar lippen, met tranen in de ogen van de lach of van ontroering. Schijnbaar moeiteloos houdt ze die aandacht anderhalf uur vast.”

KPN:  “Fantastische intermezzo’s, de dag was een succes door dit optreden!”

Boekingen voor theaters?

Jazeker! Uiteraard nemen we graag het aanbod en de mogelijkheden door. Stuur onze collega Geertje Verberkt een mail voor het theateraanbod.

Boekingen buiten het theater?

Onze cabaretiers laten hun humor, improvisatietalent, muzikaliteit, eigenzinnigheid en creativiteit ook buiten het theater graag spreken, maar zetten niet in ieder verzoek hun tanden. Waar ze dat wel doen, levert dat steevast iets goeds op: origineel en to-the-point.

Stuur ons een aanvraag >> 

AANVRAGEN
Lenette van Dongen 'Oeuvre'
Lenette van Dongen 'hotelkamer'
Lenette van Dongen 'Buitenleven'
Scenefoto 'Tegenwind'
Fotograaf Jaap Reedijk
Scenefoto 'Tegenwind'
Fotograaf Jaap Reedijk
Scenefoto: 'Tegenwind'
Fotograaf David Cenzer
Scenefoto: 'Roedel'
Fotograaf Jaap Reedijk

'Ik sta niet meer op het toneel om mezelf te bewijzen of voor het applaus, maar om de magie waarmee ik de zaal aan de gang kan krijgen. Dat is zo’n feest.'

-