Martijn Koning, bekend van Cojones en Dit was het Nieuws
DELEN

Martijn Koning

Dagvoorzitter

Een congres, debat of programma is zo goed als degene die het leidt.

Stand-up/optreden (op maat)

Kort optreden op maat geschreven of uit het eigen programma.


Humor motiveert, ontspant, helpt grenzen verleggen, relativeert en opent ogen.

Wij verzorgen de boekingen en produceren de voorstellingen van al onze theatermakers, primair binnen het theatercircuit en soms erbuiten.

Bij Bunker Theaterzaken kennen wij onze getalenteerde theatermakers van haver tot gort. Als theaterproducent en vast klankbord in het maakproces, onderhouden we direct en intensief contact en weten we precies waarmee we ze juist wel én niet gelukkig maken. Daar vertrouwen zij op en daar houden wij in alles rekening mee. Hoe divers ook in hun voorkomen en stijl, de cabaretiers van Bunker zijn zonder uitzondering eigenzinnige, kritische en reflecterende persoonlijkheden.

Meer over Martijn

‘Mensen laten lachen. Daartoe is Martijn Koning op aard. Niks meer en niks minder. Als hij zijn absurde fantasie laat reageren met de werkelijkheid, zit er ook echt niks anders op. Hoewel de actualiteit zijn belangrijkste inspiratiebron is, vind je bij hem geen verstopte meningen of geheven vingertjes. Energiek, vrolijk, gevat en snel. Geen ontkomen aan.’

Martijn Koning (1978) is een selfmade comedian. Als hij in 2004 als rechtenstudent het podium van het Amsterdamse Comedy Café opwandelt, is hij direct verslaafd. Helemaal down als hij een dàg niet kan spelen. Wat begint als de ideale bijbaan, wordt al snel zijn belangrijkste bezigheid. Zijn totale devotie voor het comedy-vak brengt hem op Lowlands, de Uitmarkt en de finale van het Cameretten Festival.

Sinds 2006 is hij een vaste waarde van Comedy Train; het walhalla van de Nederlandse comedy. Daarnaast heeft hij zijn eigen column in het VARA-radioprogramma Spijkers met koppen en schrijft hij teksten voor de televisieprogramma’s Dit was het nieuws en Koefnoen.

Recente boekingen:

Presentatie Celebrity Stand-up. In Celebrity stand-up staan niet de doorgewinterde stand-up comedians op het podium, maar twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen.

Stand-up voor Orange Babies. Orange Babies zet zich in voor een hiv en aids vrije wereld.

Optreden op Zwarte Cross. De Zwarte Cross is een bizarre mix van muziek, theater, motorcross, stunts en veel humor.

 Optreden op Lowlands. Elk jaar in augustus strijken in het hart van Nederland zo’n 55.000 Lowlanders neer voor A Campingflight to Lowlands Paradise, een drie dagen durend festival boordevol muziek, theater, film, comedy, literatuur, straattheater, wetenschap en beeldende kunst

Optreden op maat bedrijfsbijeenkomst AFAS. Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt moderne bedrijfssoftware om bedrijven en organisaties te automatiseren uit alle branches.

Optreden op maat tijdens de opening Noord-Zuidlijn Amsterdam.


Boekingen voor theaters?

Jazeker! Uiteraard nemen we graag het aanbod en de mogelijkheden door. Stuur onze collega Geertje Verberkt een mail voor het theateraanbod.

Boekingen buiten het theater?

Onze cabaretiers laten hun humor, improvisatietalent, muzikaliteit, eigenzinnigheid en creativiteit ook buiten het theater graag spreken, maar zetten niet in ieder verzoek hun tanden. Waar ze dat wel doen, levert dat steevast iets goeds op: origineel en to-the-point.

Stuur ons een aanvraag >>

AANVRAGEN

'Ik draaide vroeger de bandjes van Bert en Ernie helemaal kapot. Paul Haenen is eigenlijk een soort comedy grootvader voor me.'

-