Mike Boddé, bekend van Cojones en 'De Mike & Thomas Show'
DELEN

Mike Boddé

Muzikale hoogstandjes

Solo of met veelkoppige band, van rock tot jazz.

Optreden (op maat)

Een optreden op maat is een efficiënte en daadkrachtige manier om een boodschap over te brengen. Lengte van het optreden is variabel. Je zult echter niet alles in de hand kunnen houden...


Humor motiveert, ontspant, helpt grenzen verleggen, relativeert en opent ogen.

Wij verzorgen de boekingen en produceren de voorstellingen van al onze theatermakers, primair binnen het theatercircuit en soms erbuiten.

Bij Bunker Theaterzaken kennen wij onze getalenteerde theatermakers van haver tot gort. Als theaterproducent en vast klankbord in het maakproces, onderhouden we direct en intensief contact en weten we precies waarmee we ze juist wel én niet gelukkig maken. Daar vertrouwen zij op en daar houden wij in alles rekening mee. Hoe divers ook in hun voorkomen en stijl, de cabaretiers van Bunker zijn zonder uitzondering eigenzinnige, kritische en reflecterende persoonlijkheden.

Meer over Mike

Mike Boddé: “Misschien probeer ik op het podium te zijn hoe ik graag in het dagelijks leven zou willen zijn: los, grappen makend, improviserend.”

Als artiest slingert zijn sympathie heen en weer tussen satire en muziek, licht en donker.

Mike en Thomas

Als duo zijn ze ongeëvenaard geestig: Mike Boddé en Thomas van Luyn, ooit begonnen als Ajuinen en Look. Met intelligente onzin op het randje van geniale gekte, met steevast ontsporende dialogen, virtuoze muzikale acts en absurde liedjes weten Mike en Thomas ieder publiek in te pakken. En als het past, als het klopt, als het matcht en goed voelt, storten ze zich gewillig samen op een nieuwe uitdaging en verzorgen ze bijvoorbeeld een ode of ander (muzikaal) optreden op maat.

Over Mike & Thomas: “Twee getalenteerde, oermuzikale clowns met een feilloos gevoel voor timing, een scherp oog voor absurditeiten en een mooie theatrale mimiek.”


Boekingen voor theaters?

Jazeker! Uiteraard nemen we graag het aanbod en de mogelijkheden door. Stuur onze collega Geertje Verberkt een mail voor het theateraanbod.

Boekingen buiten het theater?

Onze cabaretiers laten hun humor, improvisatietalent, muzikaliteit, eigenzinnigheid en creativiteit ook buiten het theater graag spreken, maar zetten niet in ieder verzoek hun tanden. Waar ze dat wel doen, levert dat steevast iets goeds op: origineel en to-the-point.

Stuur ons een aanvraag >>

AANVRAGEN

'Mike Boddé draagt op de planken enkel mascolori schoenen.'

Mike Boddé -